Cautare

1687 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (3.57 secunde)
Cine a contractat credite în dolari în urma cu trei ani are bafta de a plati acum o rata mult mai mica decât cea initiala. Singura valuta care a ramas avantajoasa pentru cei împrumutati este dolarul american.
Cine a contractat credite în dolari în urma cu trei ani are bafta de a plati acum o rata mult mai mica decât cea initiala. Singura valuta care a ramas avantajoasa pentru cei împrumutati este dolarul american.
Avantajele sunt de partea monedei elvetiene. ... Insa, in functie de moneda in care se vor imprumuta, clientii ajung sa ramburseze, pentru credite de aceeasi valoare, sume diferite.
De doua saptamâni, euro a început sa scada. Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
De doua saptamâni, euro a început sa scada. Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Desi împrumuturile în valuta sunt aproape la fel de mari, restantele sunt de zece ori mai mici decât la cele în lei. Statisticile Bancii Nationale a României (BNR) arata ca debitorii catre banci din judetul Dolj se înscriu la media pe tara a restantierilor la creditele în moneda nationala.
Euro s-a depreciat vineri la un minimum al ultimilor doi ani in fata dolarului, la inceputul tranzactiilor europene, in timp ce yenul s-a apreciat semnificativ in fata celor doua monede, investitorii incercand sa se protejeze de riscurile de recesiune mondiala, relateaza AFP.
In cadrul sedintei de tranzactionare de ieri moneda nationala s-a apreciat, de la 4,2160 la 4,21 lei/euro, dupa care a stagnat in apropiere de acest nivel, urmand tendinta regionala, in conditiile in care moneda americana a avut o evolutie exact opusa fata de euro.
Moneda nationala s-a depreciat cu peste cinci bani dupa decizia presedintelui Traian Basescu de revocare a ministrului de interne Dan Nica si dupa iesirea PSD de la guvernare, pana la 4,2495 unitati/euro, desi semnalele din piata indica faptul ca BNR a intervenit pentru a stabiliza cursul.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, i-a adresat premierului o intrebare de la tribuna Senatului pe tema "Valutei de carbon".
Coalitia guvernamentala a discutat vineri, intr-o reuniune la care a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, varianta ca moneda euro sa fie adoptata la 1 ianuarie 2015, iar pana la finalul acelui an sa circule in paralel atat moneda nationala, cat si euro, a declarat Varujan Pambuccian.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Moneda euro a implinit 10 ani Euro s-a impus in ultimii 10 ani in portofelele a milioane de europeni fara sa reuseasca insa sa cucereasca simpatia acestora si nici a pietelor financiare, care ii pun in prezent existenta sub semnul intrebarii, comenteaza AFP.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
Trebuie sa fim pregatiti, inclusiv emotional Trecerea la euro este un proces mult mai complicat decat denominarea monedei nationale, care desi a fost doar un proces de simplificare a creat anxietati in randul societatii, fata de necunoscut, astfel ca discutiile pentru euro trebuie sa fie mai complexe, iar oamenii sa fie pregatiti emotional, transmite Mediafax.
El a explicat ca in prezent preturile la carburanti sunt in tara doar cu 20-30 de eurocenti mai mici decat in afara granitelor, iar in curand diferentele nu vor mai exista.
Cu toate ca mai este o saptamana pana la Paste, doljenii nu prea se inghesuie sa se adreseze abatoarelor autorizate.  O mogaldeata pufoasa, blanda, cu boticul plin de lapte, care zburda in iarba - cam asta e imaginea pe care o au copiii despre mielusei.
Cica au anuntat noile contracte de asta-primavara si asta e. Adica trebuia noi, botosanenii sa ne ducem ciurda acolo, sa zicem ca da, vrem sa semnam contractele, care intre timp s-au schimbat de 20 de ori.
S-a decis cum vor transmite curierii informatii despre persoanele care achita in numerar o comanda. Totul se va face printr-un formular, iar presedintele ANAF spune ca trebuie sa fie digital.
La un grad de îndatorare de 55%, o familie cu venituri de 3.000 de lei pe luna nu poate sa-si cumpere nici macar o garsoniera.
google-analytics.com