Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (2.92 secunde)
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
Sunt foarte fericit ca duminica am avut sansa ca noua mea piesa, Esta Noche”, sa se auda in premiera in show-ul lui Tony Aguilar, Los 40 Global Show, cel mai ascultat show de radio din toata America Latina.
Dupa show-uri de-a dreptul spectaculoase, sustinute cu casa inchisa - Pe aripi de vant, Welcome to Deliria, PsiheDelia de la Sala Palatului si Delia's Winter Wonderland la TNB - artista revine toamna aceasta cu un nou concert memorabil.
Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa! ... Un show care a mers ani de zile in 2 personaje, e greu sa mai continue dupa o fractura. ... Este o editie foarte grea, pentru ca nu este un show!
Editorialistul ziarului "Gandul" este necrutator de exact in judecarea lui Crin Antonescu, cel care in confruntarea de vineri a avut o prestatie de talk-show-ist. Nu stiu cat de bun ar fi Crin Antonescu de presedinte, dar, in mod clar, dintre cei trei, este cea mai buna prezenta de talk-show.
"Epopeea lui Boldea, un scenariu prost scris de serviciile secrete?" Epopeea lui Mihail Boldea care a fugit pentru a se intoarce tocmai din Congo si iesirile ciudate ale presedintelui Traian Basescu ne fac sa credem ca avem de-a face cu un scenariu prost, plasmuit de serviciile secrete, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, dupa ce si-a inceput mandatul "cu show-ul Hayssam", seful statului vrea sa-l termine cu "un show Boldea".
Cea de a doua editie a targului de produse de lux Luxury Show organizat recent de Romexpo in complexul sau expozitional din capitala s-a incheiat cu un bilant pozitiv, a aratat Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo.
Contractul dintre parti va avea o perioada de trei ani, Robert Turcescu urmand sa realizeze un talk-show de o ora, in prime-time, de luni pana joi, la postul B1. ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Contractul dintre parti are o perioada de trei ani, Robert Turcescu urmand sa realizeze un talk-show de o ora, in prime-time, de luni pana joi, la postul B1. ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Contractul dintre parti are o perioada de trei ani, Robert Turcescu urmand sa realizeze un talk-show de o ora, in prime-time, de luni pana joi, la postul B1. ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Avioane SA nu figureaza pe lista societatilor prezente la Paris Air Show - Le Bourget si Singapore Airshow, desi directorul a calatorit acolo. ... Pai cum sa pleci la show fara avion, ce prezinti acolo?", spun surse din fabrica.
TEO SHOW a debutat cu dreptul in prima zi a lunii februarie!
Incepand cu anul 2012 a devenit unul dintre juratii si mentorii tinerilor solisti lansati de talent show-ul X Factor. ... Trupa de rock alternativ, infiintata in 2005, Grimus a demonstrat ca show-urile live reprezinta cea mai buna cale de a se apropia de public.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, show-ul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti. A mai ramas o singura luna in care fanii Depeche Mode isi mai pot achizitiona bilete pentru show-ul trupei preferate.
Recunoscuti pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu se vor dezminti nici de aceasta data, scena a carei constructie a inceput deja pe Arena Nationala din Bucuresti fiind una cu adevarat speciala, unica in lume!
Pe tot parcursul show-ului, cei din sala i-au putut admira picioarele, despre care se spune ca ar putea ocupa unul dintre primele locuri intr-un clasament al "celor mai frumoase picioare din lume".
Asrtistul a completat show-ul de Craciun cu cateva acorduri menite sa sublinieze partea distractiva si plina de veselie a spectacolului, piesa cu influente grecesti "Dinata Dinata" fiind cea care i-a ridicat la dans chiar si pe cei mai seriosi dintre spectatori.
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
A fost la concertul lui Eminem si declara cu mana pe inima ca acesta a fost unul dintre cele mai bune show-uri la care a luat parte vreodata!
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
google-analytics.com