Cautare

22505 de rezultate pentru "cofetaria eduard ocaua lui cuza" (6.46 secunde)
Omul care a anticipat numirea lui Dancila, declaratii incendiare: ... Al.I.Cuza a anticipat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier si sustine ca in 2019 PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata. Redam o parte din interviul lui Alexandru Muraru pentru ReporterIS.
Pe cele doua liste se regasesc persoane importante din structura judeteana, pornind de la Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, Eduard Martin, Corneliu Dida, Petre Stanca, Alexandru Mazare, Felix Stroe, Mariana Gaju sau Nicolae Crivineanu, pana la "adoptatul" Cristian Diaconescu.
Despre ras-crucile lui Eminescu (Autor: ... Europa, tensionata si conflictuala, avea poate sa simta lipsa lui Eminescu, publicistul de geniu, mereu cu un pas inaintea istoriei.
Filmul Solaris, al lui Tarkovski, despre planeta-creier care are capacitatea de a materializa amintirile oamenilor - Durata - 165 minute - Perioada producerii - 1969-1972 - Anul difuzarii - 1972 - Scenariul - Andrei Tarkovski, Friedrich Gorenstein, dupa romanul omonim al lui Stanislaw Lem - Muzica - Eduard Artemiev si J.S.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
De asemenea, Victor Ponta, liderul PSD, e cotat (intrebare deschisa) in sondaj, ca potential candidat prezidential, la un nivel nu doar mult inferior lui Crin Antonescu, 5% fata de 14%, dar chiar si fata de Mircea Geoana ori Vadim Tudor, cotati cu 6%, ori lui Dan Diaconescu -7%.
- Durata - 165 minute - Perioada producerii - 1969-1972 - Anul difuzarii - 1972 - Scenariul - Andrei Tarkovski, Friedrich Gorenstein, dupa romanul omonim al lui Stanislaw Lem - Muzica - Eduard Artemiev si J.S.
inceputul lui 2000 il plasa in sondaje drept lider autoritar pe Ion Iliescu si PDSR. ... In aceeasi luna, CURS il dadea pe Iliescu la 43%, urmat de Melescanu - 20%, Emil - 19%, Vadim pe cinci, cu 5%, in urma lui Roman.
- Saltul pe care Marian Munteanu il face astazi de la postura de candidat (in anul 2000) la prezidentiale propus de alianta din care facea parte si Partidul National Roman al lui Virgil Magureanu la cea de candidat la Primaria Generala al Partidul National Liberal este tot atat de stupefiant ca acela pe care l-a facut de la valorile Pietii Universitatii la cele ale Miscarii pentru Romania, impregnata de ideologii care au facut ravagii in Europa secolului XX.
Cotidianul calculase la centima, in 2009, spre disperarea lui Traian Basescu si a sustinatorilor sai, cat costase moftul lui cu biserica. ... Aventurile iconostasului si implicarea Cotidianul Boc spargea Muzeul National de Arta al Romaniei ca sa aureasca biserica lui Zeus, dupa cum denunta Cotidianul, anul trecut.
5, la o patrundere a lui Krmencik. ... 27, cand Balasa a executat formidabil o lovitura libera de la 30 m si a trimis mingea in vinclul portii lui Bolek. ... Man a irosit o ocazie uriasa (40), nereusind sa impinga in plasa sutul-centrare al lui Alibec.
Produsul e finisat indelung si lansat pe piata atunci cand se estimeaza ca a venit momentul lui, nu mai devreme. ... Despre construirea unui mit politic a vorbit, in premiera absoluta, fostul presedinte Emil Constantinescu, intr-un interviu televizat dat acum 5 ani lui Ion Cristoiu, la Antena 3.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei" a stirnit un larg si bine meritat interes.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei", a stirnit un larg si bine meritat interes.
D-ale lui Caragiale.
Gestul lui Rares Bogdan a venit dupa ce Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu au mai fost primiti ca invitati la Realitatea TV. ... - Urmatoarele doua zile, Rares Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere, a fost raspunsul lui Cozmin Gusa.
Serban Ionescu a fost internat marti la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in sectia de Terapie Intensiva, dupa ce starea lui s-a agravat. ... Avocatul lui Serban Ionescu declara atunci ca boala de care sufera Serban Ionescu este incurabila.
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Repetand Monstruoasa Coalitie impotriva lui Al. Ioan Cuza, acesti adversari provin din zone ale scenei noastre politice aflate pana acum in dusmanie: PSD-ul lui Mircea Geoana si asa-zisa societate civila.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
google-analytics.com