Cautare

74 de rezultate pentru "chris" (2.66 secunde)
Demisia vine la o zi dupa cea mai grava problema de functionare a platformei Chris Cox, director de produs, si Chris Daniels, director WhatsApp, parasesc compania Facebook dupa mai bine de un deceniu, potrivit New York Times, preluat de News.ro.
Laura Ivancioiu a publicat de Facebook un text pe care il puteti citi in continuare, despre pasiunea pentru teatru a scriitoarei Chris Simion-Mercurian. ... Chris Simion-Mercurian, o stiti, scriitoare, regizoare, creatoare de UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, a vandut casa bunicilor ca sa construiasca un teatru.
Cand a inceput ancheta acestei spectaculoase infractiuni, detectivul JEFFREY ALLEN (Woody Harrelson) nu stia ca propriul sau nepot, politistul cinstit, CHRIS ALLEN (Casey Affleck), a fost partener cu unul dintre talharii din banda care a actionat la Atlanta.
Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, alaturi de Kurt Russell si Charlize Theron Regia: ... Chris Morgan Bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson Producatori:
Chris O'Donnell, Peter Sarsgaard si Timothy Hutton. ... Chris a fost mereu genul de baiat din vecini, dar si el poate fi destul de complex, si cred ca filmul ii pune in valoare aceasta calitate.
Liam Neeson, Laura Linney, Chris O'donnell, Peter Sarsgaard, Timothy Hutton Regie:
Printre participanti s-au numarat Chris Heilmann, international developer evangelist la Yahoo Developer Network, si Bobby Voicu - Yahoo!
Chris Hemsworth si Charlize Theron isi reiau rolurile in Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii, o aventura epica spectaculoasa, in care ii vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost.
Scenariul este scris de Chris McKenna & Erik Sommers si Scott Rosenberg & Jeff Pinkner. Povestea ii apartine lui Chris McKenna si se bazeaza pe cartea Jumanji, scrisa de Chris Van Allsburg.
Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner, Elsa Pataky Gen film:
Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, Gabrielle Anwar, Philip Seymour Hoffman - Un film premiat la Oscar si cu 3 premii Golden Globes. ... El este orb si are un caracter foarte dificila Charlie Simms (Chris O'Donnell) este elev si viseaza sa ajunga la Universitate.
Chris Mellon, fost asistent adjunct pentru informatii al Secretarului Apararii, unul dintre membrii fondatori ai AAS/TTS, a incercat sa explice de ce este utila combinarea stiintei si a divertismentului intr-o singura companie.
Chris Mellon, fost oficial al serviciilor de informatii, a declarat: ... Cand a fost intrebat de un reporter al CNN daca se gandea la extraterestri, Chris Mellon, fostul inalt functionar in Departamentul Apararii, a raspuns:
Chris Froome il conduce pe Alberto Contador cu sase secunde, o marja care nu conteaza in lupta pentru clasamentul general, acolo unde este tricou galben este australianul Simon Gerrans. ... Sky e in fata noastra cu Chris Froome si Richie Porte, insa 10 sau 15 secunde nu conteaza.
Chris Baird, 13. ... Chris Brunt ,10. Kyle Lafferty. Selectioner: Michael O'Neill. Rezerve neutilizate: 23. Michael McGovern, 12. Alan Mannus , 20.
Regizorul Kenneth Branagh nu si-a inchipuit ca va regiza vreodata o adaptare a unui basm, dar dupa ce a citit scenariul scris de Chris Weitz, si-a dat seama ca povestea il atrage intr-o maniera la care nu se gandise pana atunci.
Sofia Boutella, Idris Elba, Chris Pine Tara / Anul: ... Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin isi reiau rolurile din primele doua filme.
Ben Foster, Chris Pine, Jeff Bridges. Toby (Chris Pine) si Tanner (Ben Fosster) s-au apucat de jefuit banci din orasele adormite in praf si soare ale Texasului.
Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, alaturi de Kurt Russell si Charlize Theron Regia: ... Chris Morgan Bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson
Filmul Passengers (2016) - Pasagerii, in regia lui Morten Tyldum, ii are in distributie pe actorii Jennifer Lawrence si Chris Pratt in rolurile principale.
google-analytics.com