Craiova a fost gazda unei noi editii a GeekMeet în România. Printre participanti s-au numarat Chris Heilmann, international developer evangelist la Yahoo Developer Network, si Bobby Voicu - Yahoo! Open Strategy România. GeekMeet este o întâlnire a pasionatilor de web development & co., care reprezinta o oportunitate de networking pentru acestia de a face schimb de idei altfel decât pe forumuri, bloguri sau liste de discutii. "GeekMeet este un eveniment care în Europa a avut loc pentru prima data la Stockholm, în aprilie 2006. În România, a fost organizat mai întâi la Oradea, pe 10 iunie 2006. Asta este a doua data când se organizeaza, la Craiova", a precizat Alin Mechenici, presedintele "PR Patrat", asociatia care a organizat GeekMeet în Banie. 
Sansa de a dezvolta noi solutii on line Potrivit acestuia, indiferent de numarul editiilor, GeekMeet Craiova îsi propune sa le ofere participantilor sansa de a afla ultimele noutati din domeniul on line si de a descoperi proiectele în stadiu beta dezvoltate de participanti. În plus, urmareste obtinerea de contracte de afaceri si gasirea solutiilor pentru transformarea unui website din hobby într-o sursa de profit. "GeekMeet ofera participantilor sansa de a dezvolta noi solutii on line, ca urmare a interactiunii cu ceilalti participanti, precum si de a rezolva problemele legate de dezvoltarea web", se arata într-un comunicat emis de "PR Patrat". 
"Cu totii muncim sa rezolvam aceleasi probleme" Printre invitatii la evenimentul de vineri s-au numarat Chris Heilmann, international developer evangelist la Yahoo Developer Network, si Bobby Voicu - Yahoo! Open Strategy România. Cel dintâi a subliniat importanta colaborarii între pasionatii de web development. "Cu totii muncim sa rezolvam aceleasi probleme. Nu vorbim unii cu ceilalti si asta este rau", a precizat Chris Heilmann, care a explicat ca, în loc sa se foloseasca milioane de sisteme ce functioneaza bine, dar care pot cadea cu usurinta prada hackerilor, ar trebui sa aleaga un singur sistem (sau un numar restrâns de sisteme), pe care sa-l faca impenetrabil.  
Craiovenii îsi pot "marketa" orasul
pe www.craiovamea.org 
Alt invitat prezent la eveniment a fost Tudor Totolici, consultant pe strategie MB Dragan, care la GeekMeet a lansat www.craiovamea.org, o platforma prin care craiovenii îsi pot "marketa" mai bine orasul. Acesta a atras atentia asupra faptului ca, în urmatorii ani, tot mai mult din bugetele de publicitate se va duce pe on line (inclusiv pe bloguri, în special pe cele de nisa). "35% din piata de publicitate se va muta on line", a declarat Totolici, care a explicat ca firmele vor cauta campanii si metode de comunicare cuantificabile.