Cautare

61593 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 2010 dn1" (7.81 secunde)
Drumarii din Brasov cer ajutorul soferilor pentru a da de urma unor elemente de iluminat stradal, montate saptamana trecuta pe DN1 si furate la scurt timp.
Un accident in care au fost implicate sapte masini a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN1, in dreptul aeroportului Baneasa, pe sensul de iesire din Bucuresti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca astazi, 20 noiembrie a.c., Directia Rutiera a organizat, pe DN1, in localitatea Baicoi o noua actiune de combatere a principalilor factori cauzatori de accidente grave - viteza nelegala, depasirea neregulamentara si conducrea sub influenta bauturilor alcoolice.
Circulatia rutiera pe DN1, in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, se desfasoara cu dificultate, iar in zonele statiunilor Azuga si Busteni masinile merg bara la bara, politistii recomandandu-le soferilor sacircule pe ruta ocolitoare DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti, potrivit Infotrafic.
Centrul Infotrafic a anuntat ca in judetul Prahova, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe DN1, pe tronsonul Ploiesti - Baicoi.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 au fost furate, la mai putin de o saptamana de cand au fost montate.
Soferii sunt sfatuiti sa evite DN1 vineri, timp de 5 ore, de la 12:00 la 17:00, cu ocazia vizitei vicepresedintelui american Kamala Harris la Bucuresti.
Traficul pe DN1 este blocat la aceasta ora in zona localitatii Otopeni, dupa un accidentul rutier in care au fost implecate 3 autoturisme.
Solutia gasita de autoritati pentru cozile kilometrice de pe DN1, pe Valea Prahovei | Pe unde vor circula soferii.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Gheorghe Voicu are o buna experienta in zona de presa tabloida, care e simetrica cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale. Gheorghe Voicu, redactor sef la "Evenimentul zilei" in epoca de glorie Cristoiu a devenit redactor-sef la "Observator"/Antena 1.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. ... In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
google-analytics.com