Cautare

3934 de rezultate pentru "program hypermarket real suceva" (3.23 secunde)
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... Potrivit reprezentantilor firmei, investitia in real,- Hypermarket s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... Potrivit reprezentantilor firmei, investitia in real,- Hypermarket s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro.
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
real,- prezinta in cadrul Zilelor Italiei peste 200 de produse specifice bucatariei mediteraneene. ... real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Astazi, real, - Hypermarket Romania a organizat conferinta de presa legata de inaugurarea celui de-al 22-lea magazin din reteaua sa, in cadrul AFI PALACE Cotroceni, investitie ce se ridica la suma de 23,4 milioane de euro.
Începând din acest an, personalul hipermarketurilor real,- din tara care-si desfasoara activitatea în meseriile de brutar, cofetar si patiser va fi scolarizat la Craiova.  "Centrul de Excelenta brutar fara egal", care va functiona în cadrul real,- Hypermarket Craiova, a fost lansat miercuri.
In cursul zilei de astazi se vor deschide portile centrului comercial REAL, primul hypermarket din Constanta, avand o suprafata acoperita de 6.000 mp.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c. campania promotionala "Cu Real, esti cel mai tare din clasa!".
Metro Group, prezent in Craiova prin magazinele Metro Cash&Carry si Praktiker, va deschide si in orasul nostru "real,- Hypermarket". ... Pana la sfarsitul anului, alte trei magazine urmeaza sa fie deschise in centre economice importante din Romania", a declarat John Rix, director general al "real,- Hypermarket" Romania.
Iubirea iti da strafulgerari ale meditatiei, reflectii ale lunii in lac - desi sunt reflectii, nu lucrul real. ... Exista o definitie frumoasa a realitatii dobandite prin iubire in minunata carte a lui Margery William, The Velveteen Rabbit - Ce e real?, a intrebat intr-o zi Iepurele.
Tjeerd Jegen, de origine olandeza va prelua functia de director general al Real Hypermarket Romania. Acesta il va inlocui pe John Rix, originar tot din Olanda care paraseste compania Real pentru o noua pozitie in Statele Unite ale Americii.
Ne asteptam însa ca de joi aglomeratia sa se accentueze“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket.Pentru a veni în sprijinul cumparatorilor, magazinele au în aceasta perioada un program special.
Potrivit inspectorilor ANPC, in catalogul de prezentare al SC Real Hypermarket Romania, pe prima pagina, pe un fond de contrast, aparea mentiunea "99% din barbati prefera berea de la Real", fara ca aceasta declaratie sa fie sustinuta de un studiu efectuat in acest sens.
Nici Metro Group nu s-a lasat mai prejos si a deschis in Craiova Metro Cash&Carry (aproximativ 12.000 mp) si Praktiker (peste 9.000 mp), urmand ca in curand sa se deschida si "real" Hypermarket.
totodata, calculul include si ancorele Real Hypermarket, Cinema City si C&A). ... un hypermarket Real deschis 24/7;
Program Sarbatori 2016-2017 Magazine STANDARD/CITY 1. Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: Program NON-STOP 24 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie: Program NON-STOP 31 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie:
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
magazinele Real vor fi deschise in intervalul 6:00 - 23:00. Daca in acest moment magazinele Real din afara Bucurestiului functioneaza in regimul orar 8:00 - 23:00, incepand cu data de 1 februarie a.c.
Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
google-analytics.com