Cautare

2012 de rezultate pentru "masina" (2.84 secunde)
Iata, asadar, opt dintre cele mai eficiente metode folosite de hoti pentru a-ti fura lucruri din masina sau chiar masina cu totul. ... Dar iti va propune sa o rezolvati intre voi, raportand masina ca fiind lovita in parcare, contra unei sume de bani.
Masina ieftina de vanzare online, vanzatorul e plecat din tara Gasesti o masina buna, la pret foarte mic.
10 lucruri pe care le faci zilnic la volan fara sa-ti dai seama ca iti strica masina Nu este usor sa conduci in Romania, o tara fara infrastructura si cu multe gropi oriunde privesti. ... De fapt, este o arta sa conduci atat de bine incat sa menajezi propria masina.
Un Ford de 8.000 de euro Cea mai veche masina prezenta la competitie a fost un Ford, asamblat in 1926. ... Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil.
Pastreaza distanta mai mare fata de masina din fata Regula de aur in cazul in care vrei ca masina ta sa consume minim este sa anticipezi tot ce se intampla in fata ta.
Am ajuns acasa, am despachetat cumparaturile si am revenit la masina, pentru a merge la urmatorul magazin. ... Rachelle si Mary Lynn mergeau cu masina de la Pittsburg la Cleveland si s-au oprit sa ia masa la un restaurant.
Un B-Max ingenios Motoul gasit de compania producatoare pentru Fordul oltenesc este "ingenios", o masina atractiva, inovativa, prietenoasa, sigura, asa cum a fost catalogata de oficialii Ford prezenti la eveniment.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
Povestea incepe pe 5 martie, cand agentul Stefanita Cristian Nedelcu a primit o spaga de 200 de lei de la un testator al Directiei Generale Anticoruptie, ca sa nu-l sanctioneze pentru ca a trecut cu masina pe rosu.
In septembrie 2004 a fost lansat si pe piata auto romaneasca, unde, un an mai tarziu, a castigat titlul "Masina Anului 2005", surclasand modele ca Citroen C4, Skoda Octavia, Dacia Logan sau Peugeot 407.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? ... Alternativa ar fi sa cumperi o masina second hand din Germania, Belgia sau Italia. ... Preturile încep de la câteva sute de euro pentru o masina mai veche.
Masina înlocuieste modelul Gallardo utilizat de politistii italieni din 2004, are 560 de cai putere si poate ajunge la o viteza maxima de aproximativ 330 km/h. Masina va intra în serviciu în cadrul departamentului pentru autostrazi din Lazio.
Masina are o autonomie medie de 160 km, insa se poate trece si de 200 km daca e condusa in mod constant la viteze foarte mici, mai spune Remise.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
Pana cand masina din fata mea nu a fost foarte prompta la culoarea verde a semaforului.
Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973.
Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata". ... Conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala, masina va apartine familiei Basescu. ... Este o masina care merita sa fie cumparata.
Masina electrica Chevrolet Volt ar putea ajunge in Romania in 2013.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
google-analytics.com