Cautare

16463 de rezultate pentru "florin peste" (3.51 secunde)
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Operatiunea de mituire a alegatorilor se realizeaza sub controlul strict al sefilor structurilor politiei judetene, promovati si mentinuti in functii in ultimii opt ani, cu directa implicare a chestorului Vladulescu Aurel, director al Directiei de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fost sef al inspectoratului politiei judetene si un obedient al presedintelui organizatiei judetene a PDL, Florin Popescu.
Omul zilei - Florin Rotaru Director general Biblioteca Metropolitana Bucuresti De Ziua Diplomatiei Ruse, sarbatoare profesionala instituita de presedintele Vladimir Putin in 2002, directorul general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru, a primit din partea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, medalia "Puskin", medalie ce i-a fost inmanata de catre ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov.
'Turcul' Florin Cernat pune paie pe foc la echipa nationala: 'Mutu nu trebuia sa lipseasca!' In prezent la Rizespor, Florin Cernat (33 de ani) a luat pulsul turcilor inaintea marelui meci de la Bucuresti. ... Florin, ce spun turcii despre meciul cu Romania? - Florin Cernat:
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64). ... Filipe Teixeira a inscris dupa un sut blocat al lui Florin Tanase (71).
Florin Manolescu, unul dintre cei mai importanti critici si istorici literari ai ultimelor decenii, dar si unul dintre profesorii emeriti ai Facultatii de Litere bucurestene, a murit, duminica, la varsta de 72 de ani, anunța Muzeul National al Literaturii Romane.
Florin Spiridon participa in luna decembrie la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat la Universitate. ... Lumea e pestrita, cauta din toate!", ne-a spus Florin Spiridon.
Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian. ... Florin Chilian nu-i o victima care isi plange infringerea.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu. ... Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.In urma cu 50 de ani, 166 de tineri paseau pe treptele Facultatii de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii din Craiova. ... Florin Georgescu, prim vice-guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.
Este vorba acum despre o benzinarie "rulata" pe acte in familie, ocazie cu care i-a crescut pretul de aproximativ zece ori, suficient cit sa-i aduca lui Mimitel o returnare de TVA de peste 5,5 miliarde de lei.
La categoria Cel mai bun film european au fost luate in considerare peste 100 de productii europene. ... Stere Gulea (regizor), Florin Piersic Jr.
Chef Florin Dumitrescu a facut recent, la emisiunea Masterchef, o gafa de proportii si a fost sustinut si de catre ceilalti jurati! ... Florin Dumitrescu i-a atras atentia concurentei ca in Italia nu se gateste pestele sau fructele de mare cu branzeturi.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova. ... Sustinatorii candidatului Florin Anghel au iesit din sala aratandu-se extrem de revoltati de rezultatul votului si i-au cerut lui Florin Anghel sa faca ceva, sa solicite reluarea votului.
Florin Anghel este fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, cel care s-a dat drept victima dupa alegerea Danielei Popa la conducerea PC si care, cu nici 6 luni in urma, a ales alt partid pe care ar fi vrut sa-l conduca.
Evenimentul de la Valu lui Traian, presarat cu multa muzica populara si mici, are, potrivit primarului PD-L Florin Mitroi, o traditie de peste 12 ani de zile.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Astfel, Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), arata ca in primul trimestru din acest an, in anumite sectoare economice s-a inregistrat o scadere de 45% comparativ cu acelasi interval din 2008.
google-analytics.com