Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (7.26 secunde)
Exista si electronice de consum cum sunt aparatele radio sau CD playerele portabile, care sunt scutite de plata "timbrului verde"."Eco Tic a decis reducerea valorii timbrului verde din mai multe motive", a precizat Valentin Negoita, presedintele Eco Tic.
Nu am ajuns inca in punctul maxim al inflatiei, avertizeaza Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale.
Cum primesc salariu, îl scot pe tot de frica", a spus Valentin Tascu, profesor universitar în Craiova. ... "Aceasta metoda moderna de plata cunoscuta în toata lumea ori nu merge la noi, ori avem prea multi asa-zisi specialisti care ne fura de pe carduri", a spus Valentin Tascu.
Cum primesc salariu, îl scot pe tot de frica", a spus Valentin Tascu, profesor universitar în Craiova. ... "Aceasta metoda moderna de plata cunoscuta în toata lumea ori nu merge la noi, ori avem prea multi asa-zisi specialisti care ne fura de pe carduri", a spus Valentin Tascu.
Romania este singura tara din zona care a avut cresteri ale salariului mediu brut de doua cifre - 20% in primele cinci luni din 2008 fata de aceeasi perioada din 2007 - ceea ce, intr-un scenariu pesimist, ar putea adanci inflatia, a declarat economistul sef al BNR, Valentin Lazea."Nu avem o masura farmaceutica a influentei cresterii salariului mediu brut asupra inflatiei, insa este evident ca dintre tarile in tranzitie, din zona, numai in Romania salariile au crescut cu peste 20% fata de anul trecut.
La randul sau, Valentin Scarlat, reprezentantul agentiei imobiliare Credit Expert, ne-a explicat ca, intr-un fel, scaderea preturilor la apartamente era asteptata in conditiile in care cresterile care au avut loc in ultimii ani au fost determinate de usurinta cu care bancile au acordat creditele ipotecare.
De asemenea, tinand cont ca principalul partener al CN ACN este Combinatul Metalurgic de la Galati, care, in prezent, traverseaza o serie de probleme financiare, motiv pentru care a procedat la o restrangere de activitate, este firesc si ca volumul marfurilor care se transporta pe canalele navigabile romanesti de la si catre acest combinat sa se diminueze, a aratat Valentin Zeicu.
"Trebuie sa-si reevalueze situatia economica (inclusiv potentialul resurselor umane) si sa-si faca un plan pe termen scurt de relansare a activitatilor, dar nu in sensul de a schimba domeniul de activitate, ci de a incerca sa-l gandeasca la parametri scazuti", a declarat Valentin Cristea, vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii (CNIPMMR) din Romania.
Daca se reia consumul, vor aparea si impozite platite la timp si nu va fi nevoie de nici o majorare a lor", a spus Valentin Cristea, vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania.
Ministerul Muncii a acceptat ca si in 2009 orele suplimentare sa le fie platite bugetarilor, daca nu li se pot acorda ore libere, urmand ca luni sa aiba loc noi negocieri privind salariile de merit si primele, a declarat, ieri, reprezentantul Ministerului Muncii, Valentin Mocanu.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
IMM-urile nu se reabiliteaza cu blocari de conturi, mariri de impozite si dobanzi variabile", a afirmat Valentin Cristea, vicepresedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), care considera ca relansarea acestor societati sta in mainile bancii nationale.
In prezent, nici un vagon nu poate circula in Europa fara un mecanism asemanator cu cel inventat si testat de mine", a declarat Valentin Melusel. ... Ideile vin din necesitate Aceasta nu este singura idee inovativa a lui Valentin Melusel.
"Salariul minim de 700 lei pentru zona privata e fezabil pentru Romania, mai ales ca 1,5 milioane de persoane din mediul privat sunt angajate pe salariul minim pe economie", a mentionat Valentin Mocanu, secretarul de stat in Ministerul Muncii. ... 500 lei, a mai spus Valentin Mocanu.
Valentin Blanaru, directorul general al Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL) a declarat, ieri, ca piata produselor lactate ar putea sa creasca in 2009 cu circa 5% la 1,15 miliarde euro, daca isi mentine trendul de crestere manifestat in lunile mai si iunie a.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Consideram ca indiferent de performantele romanilor la Salonul de Inventii de la Geneva, daca proiectele lor nu se pun in practica un folosul comunitatii de afaceri, nu vom realiza mare lucru", a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Valentin Cismaru.
Procesul de vanzare va fi insa unul dificil in lipsa unei strategii adecvate, care trebuie sa includa o promovare ampla", a declarat CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania, Valentin Ilie.
8 Gabriel Valentin Comanescu 450 mil. ... 10 Gabriel Valentin Comanescu 550 - 600 mil. 10 Radu Dimofte 400 - 420 mil.
Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a afirmat, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu secretarul de stat Valentin Fatuloiu, ca autoritatile americane vor acorda sprijin financiar pentru infiintarea unui centru regional de pregatire in domeniul criminalitatii informatice la Bucuresti, potrivit MAI.
google-analytics.com