Cautare

72 de rezultate pentru "trezoreria" (2.89 secunde)
De asemenea, Bitang detine 1.682.608 lei noi la Trezoreria Sector 2. Felul in care si-a repartizat Bitang banii demonstreaza si aplicatii financiare, in afara de cele sportive.
Solicit de asemenea public inaltilor functionari publici sa nu mai blocheze eliberarea de catre Trezoreria Navodari a ordonantarilor de plata semnate de Calapod pentru lucrari neefectuate.
Matei il acuza pe Calapod ca a luat ilegal 2,9 miliarde de lei din trezoreria primariei Pana la limpezirea situatiei dintre PSD si PNL la Navodari insa, Matei este decis ca printre primele lucruri pe care le va face in primarie sa fie si acela de a solicita doua firme de audit financiar sa verifice gestiunea si contractele derulate.
"Eu a trebuit sa iau masuri nu prea placute si am inchis robinetul, iar Trezoreria nu a mai efectuat plati.
una de la FMI, de 13 miliarde de euro, care merge la BNR si nu este pentru pensii si salarii, ci pentru consolidarea rezervei valutare, si aproximativ sase miliarde de euro, care merg in Trezoreria guvernului, la Ministerul Finantelor.
El a subliniat ca ordonatorii principali de credite nu au fost afectati in ceea ce priveste cheltuielile de investitii si a precizat ca Ministerul Agriculturii are 1,87 miliarde de lei suport din trezoreria statului, asa cum l-a avut si in 2008, si nu poate fi vorba de o limitare a cheltuielilor acestui minister.
Boc a adaugat ca PNL trebuie sa explice cum a ajuns anul trecut deficitul bugetar la 5,4% din PIB, in conditiile in care trezoreria a fost "golita", inclusiv prin utilizarea banilor din privatizari, si cum s-a reusit reducerea ratingului de tara sub categoria "investment grade".
121/2010 pentru modificarea si completarea OUG nr. 146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului si pentru modificarea art. 52 din Legea nr.
Viorel Micula a reamintit faptul ca Grupul pe care il conduce impreuna cu fratele sau este un important platitor de taxe si impozite la buget, numai in acest an varsand spre Trezoreria statului aproximativ 3.500 de miliarde de lei.
Viorel Micula a reamintit faptul ca Grupul pe care il conduce impreuna cu fratele sau este un important platitor de taxe si impozite la buget, numai in acest an varsand spre Trezoreria statului aproximativ 3.500 de miliarde de lei.
Pe de alta parte, Neacsu a mai spus ca “aceasta agentie va urmari imbunatatirea calitativa a administrarii datoriei publice externe si a gestionarii resurselor din Trezoreria Statului“.
Trezoreria italiana, care detine 31,5% din actiunile Enel, si alte 10% indirect, anuntase la inceputul lunii ca vanzarea va avea loc pana la venirea verii, in cadrul unei campanii de privatizare destinate reducerii datoriei publice.
Agentia se va ocupa, printre altele, de recuperarea creantelor statului si va urmari imbunatatirea calitativa a administrarii datoriei publice externe si a gestionarii resurselor din Trezoreria Statului.
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
De asemenea, in aceasta perioada, Trezoreria Statului nu va efectua operatiuni de incasari si plati prin sistemul electronic si nici operatiuni cu numerar.
Potrivit proiectului de ordonanta, AVAS trebuie sa vireze catre Trezoreria statului banii pe care ii va recupera din creantele comerciale ale Electrica.
De la plata vor fi scutite organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale si organizatiile patronale, precum si entitatile care sint scutite de la plata impozitului pe profit, cum ar fi Trezoreria Statului, institutiile publice, microintreprinderile, fundatiile, cultele religioase, institutiile de invatamint particular acreditate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Banca Nationala a Romaniei.
2/2005 privind operatiunile cu numerar ale institutiilor de credit si Trezoreria Statului, in relatia cu BNR si decontarea acestor operatiuni.
La finele lui februarie 2006, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul a 17.688,4 milioane de euro, anunta un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
O angajata a Trezoreriei din Eforie a "furat" nu mai putin de 5 miliarde de lei vechi. Este vorba de Valentina Stoica, angajata a Trezorerie in functia de inspector.
google-analytics.com