Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (3.68 secunde)
Si anume, in primul rind sint 148.000 de locuri de munca, acestea fiind inregistrate pe primele trei luni ale anului, ca efect al cotei unice. ... Aceste actiuni strategice se refera, in primul rind, la reforma si modernizarea infrastructurii.
Iar primul-ministru al tarii sa emita o ordonanta ca-i iarta de obligatiile catre bugetul de stat. Primul-ministru, impreuna cu ei, este un mafiot.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Lucrurile pot merge mai bine, in mod absolut sigur, daca ne raportam in primul rand la interesul constanteanului si, desigur, daca respectam legea.
In primul rand am vazut oferta partidelor asa-zis istorice sau mari. ... Vreau sa va spun ca, mai mult, cetatenii Constantei au inceput sa simta presiuni si sunt amenintati cu amenzi de sute de milioane, deci traim intr-un oras in care teroarea este pe primul plan, nu dezvoltarea orasului.
In primul rand, domnule Claudiu Tusac, vreau sa lamurim problema dezbaterii initiate de ziarul nostru si la care nu ati dorit sa participati decat cu dl. ... Nu cred ca in Romania se pot stabili aliante comune, din primul tur, la candidatura unui primar.
Batalii pe viata si pe moarte in turul 2 Alegerile din primul tur nu au fost lipsite de surprize. ... Harsova, unde Tudor Nadrag se bate cu liberalul Ionel Chirita, despre care se credea ca va castiga cu cel putin 75% din primul tur.
In primul rand, nu se poate sti inca numarul de mandate atribuite PD-L, dar acesta ar putea varia intre 8 si 10.
Primul-ministru si-a argumentat aceasta masura prin dorinta de a corecta situatiile sesizate in rapoartele de monitorizare a presei referitoare la tendinta institutiilor statului de a controla mass-media utilizand banii publici.
Cred ca viitorul ne va rezerva mari si neplacute surprize in acest sens, in primul rand prin destructurarea partidelor aflate acum in opozitie. ... Primul priveste consolidarea controlului PD-L asupra statului si asupra institutiilor sale, dar si asupra celorlalte partide.
Este o criza de sistem in primul rand, iar o parte din criza din PSD vine si din aceasta directie. ... In acest film, istoria era foarte interesanta, cu Partidul Muncitoresc Roman si primul PSDR din sud, dar nimic despre social-democratia din Transilvania.
Acest episod naste in primul rand Declaratia drepturilor omului si ale cetateanului si duce la promovarea idealurilor de libertate, egalitate si fraternitate. ... Pe 18 mai 1804, in cel de-al XII-lea an al republicii, a luat fiinta primul Imperiu sub conducerea lui Napoleon Bonaparte.
In urma unei campanii electorale care a reusit sa aduca doar un procent mic de bucuresteni la vot, Adriean Videanu, candidatul Aliantei PNL-PD, a fost ales din primul tur al alegerilor partiale primar general al Capitalei.
In 2008, Oprescu a luat in primul tur cca.30%, cu doar cateva zecimi in plus fata de Blaga. ... Cca.164.000 au votat cu doctorul in primul tur.
Daca vrem sa avem o capitala aerisita in care sa putem sa circulam liber dintr-o parte in alta a orasului, in primul rand trebuie dezvoltat transportul public.
Conflictele interetnice (in primul rand secesionismul kurd) se vor intensifica. ... In acest sens nu este in primul rand vorba ca UE scoate de pe agenda sa integrarea Turciei post-kemaliste, ci ca Turcia neo-otomana abandoneaza agenda integrarii sale europene.
Sincer, cred ca vi s-a umflat capul si chiar ati ajuns sa aveti impresia ca scorul obtinut de PSD vi se datoreaza in primul rand voua.
“Am in perspectiva o astfel de masura, dar intr-un moment in care vom fi mai relaxati si nu vom fi sub aceasta presiune legata de calendarul de integrare“, a declarat joi seara primul-ministru in legatura cu restructurarea guvernamentala.
De altfel, hipermarketurile reprezinta formatul cu cea mai mare crestere din ultima perioada, ponderea lui crescand in cadrul formelor de comert - modern si traditional - de la 6 la 13% in primul semestru al acestui an, potrivit firmei de cercetare GfK.
Printre colaboratorii din primul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
google-analytics.com