Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (3.43 secunde)
Codul Muncii garanteaza concediul platit Daca va trimite bugetarii in concediu fara plata, guvernul va incalca legislatia in domeniu, si anume Codul Muncii.
Traian Basescu forteaza PD-L sa se ambitioneze cu codul elaborat la Cotroceni de Mircea Miclea, in detrimentul elevilor, profesorilor si al intregii societati romanesti.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe mult hulita Ordonanta de Urgenta 58 din 2010 a Guvernului, act normativ a carui aplicare haotica stiti bine la ce isterie generala a condus, la ce balbaiala in aplicarea ei si la ce umilinte pentru bietul contribuabil, ca o alta veritabila "stihie a naturii", tot un proiect de modificare prin Ordonanta de Urgenta a Legii 571/2003 privind Codul Fiscal ameninta sa se pravaleasca bolovanos peste capul nostru.
Premierul va discuta cu grupurile Coalitiei daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe Codul Muncii.
Guvernul a publicat schimbarile aduse normelor metodologice la Codul Fiscal, prin HG nr. ... Noile norme modifica retroactiv anumite aspecte din Codul Fiscal.
"Un element nou este pe care il aduce Codul Muncii este cel legat de stabilirea obiectivelor individuale de performanta ale angajatului si de criteriile de evaluare a angajatului in functie de performanta, scrise clar in contractul de munca.
Ultima misiune a maurul ui Boc!Dupa ce motiunea opozitiei pe Codul Muncii va fi re spinsa, premierul va face o miscare surpriza.
286/2009 privind Codul penal referitor la confiscarea produselor, instrumentelor si altor bunuri aflate in legatura cu criminalitatea. ... Actul normativ, inițiat de guvern, modifica si completeaza Codul penal si Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, vizand transpunerea art.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
"Codul Rutier: ... cele care vizeaza cuantumul amenzilor si cele care vizeaza perioadele sensibil marite de suspendare a permisului de conducere auto in cazul unor abateri de la Codul Rutier.
SA FACEM FRONT COMUN Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
Facut responsabil de colegi pentru opozitia manifestata fata de modificarile pe care social-democratii vroiau sa le impuna la Codul Penal pentru a scapa de mana lunga a justitiei, Zgonea este acum pus la zid de colegi pentru ca a incercat sa profite de condamnarea lui Liviu Dragnea ca sa ceara retragerea acestuia si organizarea unui Congres inainte de alegerile locale.
In ceea ce priveste Codul Muncii, ambasadorul sustine ca majoritatea IMM-urilor nu il pot respecta pentru ca rapoartele si contabilitatea sunt prea complicate, iar daca apare inspectorul prefera sa plateasca o amenda sau sa dea “spaga si sa accepte acest lucru“.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat ieri, in calitate de camera decizionala, cu 127 de voturi pentru, 96 de voturi si o abtinere, modificarile la Codul Fiscal propuse de Guvern.
Vicepremierul Gheorghe Pogea a promis, ieri, ca anul viitor nu va mai fi modificat Codul Fiscal si ca actualul Guvern va simplifica legislatia privind mediul de afaceri, asigurind stabilitate si predictibilitate IMM-urilor.
Potrivit secretarului de stat din Ministerul Finantelor Publice (MFP), Catalin Doica, proiectul de lege privind modificarea Codului Fiscal va fi trimis Parlamentului in mai, dezbaterile fiind programte sa dureze maximum o luna, astfel incat Codul sa poata fi publicat cel tarziu la 1 iulie.
Incepand cu 31 decembrie 2006, persoanele juridice inregistrate ca platitori de TVA vor trebui sa-si preschimbe codul de inregistrare ca "platitor de TVA" in codul de inregistrare "in scopuri de TVA". Cu alte cuvinte, noul certificat de inregistrare trebuie sa contina prefixul "RO", urmat de codul unic de inregistrare.
Seful ANAF a anuntat ca a pus la punct modificari ale mai multor legi, printre care si Codul Fiscal - abia adoptat. Mai mult, Sebastian Bodu vrea modificarile imediat la Codul Fiscal, prin ordonanta de urgenta.
Pana la sfarsitul anului, firmele romanesti platitoare de TVA vor fi nevoite sa-si schimbe codul de inregistrare, conform reglementarilor cerute de piata comuna europeana. Noua identitate va purta prefixul "RO", urmat de codul de identitate fiscala.
google-analytics.com