Cautare

48 de rezultate pentru "cazacu" (3.30 secunde)
Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. ... Cazacu Manolache Popa se diferentiaza de firmele de avocatura conventionale, rigid compartimentate si guvernate de ranguri si statistici, aplicand un model de business progresiv, care incurajeaza inovatia, transparenta si sinergia cu clientul.
Noul presedinte al Consiliului de Administratie (CA) de la Avioane SA, Aurel Cazacu, a declarat pentru GdS ca primele discutii cu italienii sunt incurajatoare. ... Finalizarea negocierilor depinde de modul in care partea romana va raspunde la intrebarile pe care le vor pune italienii", a declarat Aurel Cazacu.
La solicitarea ministrului Adriean Videanu, Aurel Cazacu si-a dat demisia sambata din functia de director pentru industria de aparare in Ministerul Economiei. Fiica lui Cazacu, Maria, s-a retras vineri din firma Desintco SRL, in care era asociata cu Mircea Basescu.
Ministrul Finantelor a linistit spiritele Ministrul Ionut Popescu, care a participat la instalarea lui Cazacu, considera ca “asperitatile“ vor disparea.
Senatorul PD Cornelia Cazacu a anuntat la Mangalia infiintarea grupului de lucru al femeilor parlamentare, organism ce le cuprinde pe cele 37 de femei deputat si 14 femei senator, transmite NewsIn.
Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este asociat intr-o firma cu fiica fostului sef al Romarm Aurel Cazacu si cu un fost general MApN, Sandu Ion Eftimie, care a detinut postul de loctiitor al Departamentului Armamente din MApN pana la inceputul lui 2009, cand s-a pensionat.
Avocatul Ion Cazacu: ... UPDATE Potrivit avocatului Ioan Cazacu, Adrian Nastase a intrat intr-un regim normal de detentie. ... Oricum, vom depune plangere la CEDO", a explicat Cazacu la iesirea din penitenciar. ... El a fost insotit de fiul sau, Andrei, si de unul dintre avocatii sai, Ion Cazacu.
Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
La final, sa spunem ca principalul om din firma, presedintele CA - Aurel Cazacu, directorul productiei de aparare din Ministerul Economiei si reprezentantul ministerului in conducere, a fost unul dintre protagonistii scandalului de weekendul trecut, cu firma intermediara pentru exportul de armament (Desintco SRL).
Catalin Cazacu, Catalin Costescu si Daniel Badescu. ... La prima cursa de cand RPG Security este sponsor oficial Taifun Racing Team, Catalin Cazacu iese castigtor la Pannonia Ring. ... Felicitari, Catalin Cazacu!
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Luminita Cazacu vor incanta spectatorii mai mici sau mai mari din Calarasi. ... Luminita Cazacu Cu (voci):
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu.
Cazacu ramane pe postul de director operationalDe asemenea, in functie de cresterea numarului de pasageri, se intentioneaza cresterea capacitatii de parcare a autoturismelor, de la 200 de locuri, cat exista in prezent, la circa 600, extinderea urmand sa fie insotita si de un sistem de taxare si monitorizare, in prezent, parcarea automobilelor in incinta AIMK fiind gratuita.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu. ... De asemenea, au fost modernizate si reconfigurate toate celelalte spatii cu destinatie tehnica si de birouri“, a spus Cazacu.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse.
Avocatul Ion Cazacu, care il apara pe fostul premier, declara ca s-a cerut un alt termen intrucat, daca cererea va fi judecata in 12 februarie, practic s-ar pierde zilele scazute din pedeapsa primita de Nastase, respectiv cele din perioada 20-26 iunie 2012, cand acesta a fost internat la Spitalul Floreasca, in urma tentativei de sinucidere.
Avocatul Ion Cazacu spunea ca membrii Comisiei au luat in calcul pentru avizul favorabil activitatile desfasurate de Adrian Nastase in penitenciar, precum si faptul ca acesta a publicat 3i carti.
Dragostea cu nabadai dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu. Ramona si-a ales deja inelul cu care vrea sa fie ceruta in casatorie.
Ramona Olaru spune ce decizie a luat, dupa despartirea de Catalin Cazacu! In plus, dezvaluie de ce au ales sa o ia, din nou, pe drumuri separate, desi inca sustine ca il iubeste.
Liviu Varciu, pilotul Catalin Cazacu - campion national la motociclism viteza si Cristina Soloc - prezentator Motomagia TVR 2. Mini-evenimentul din cadrul SMAEB 2015 a fost un real succes si o avanpremiera la Campionatul National de Motociclism Viteza - Etapa I - 1-3 mai Motor Park - Adincata (jud.
google-analytics.com