Cautare

48 de rezultate pentru "cazacu" (2.84 secunde)
La manifestare au participat fostul consilier prezidential Elena Udrea, ministrii Anca Boagiu si Sulfina Barbu, senatorii Cornelia Cazacu si Maria Petre, deputatul Anca Constantinescu si euroobservatorii Roberta Anastase si Monica Iacob Ridzi.
In cazul prefectului de Ialomita, Cazacu Marinica, PSD prezinta si fotografii care dovedesc ca acesta, impreuna cu angajatii Prefecturii, se implica in campania PD-PLD.
Nicolae Giugea, Marinica Cazacu si Ionel Izina au fost numiti inspectori guvernamentali, iar Ion Carstoiu, Aurelian Leonard Danu si Cristian Marius Vladu au fost retrogradati in functia de subprefecti.
El a asigurat ca abia joi seara a aflat despre asocierea dintre fratele sau Mircea Basescu intr-o firma cu fiica lui Aurel Cazacu, director in cadrul Ministerului Economiei, si cu alti oameni de afaceri.
Omul de afaceri Romeo Oita, asociat cu fratele sefului statului in Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, a declarat ca Mircea Basescu si Maria Cazacu au semnat actele de iesire din firma, despre care a spus ca nu are ca scop activitati militare.
Am vorbit zilele trecute cu Florin Cazacu, presedintele organizatiei Hunedoara, care l-a votat pe Geoana. Poate sa confirme asa ceva?
Aceasta este cea mai tanara orchestra simfonica din Romania, ce a luat fiinta la Sinaia in vara anului 2008, la initiativa violoncelistului Marin Cazacu, cu sprijinul Fundatiei "Prietenii muzicii - Serafim Antropov".
Sorin Bota va conduce Departamentul de transport si infrastructura, Florin Cazacu - Departamentul de relatii cu sindicatele, Maria Lazar - Departamentul de egalitate de sanse si Octavian Stireanu va fi seful Departamentului sinteza si comunicare publica.
Pesemne ca oameni precum Casuneanu, Umbrarescu, Cazacu sau Cocos ar vrea niste felii mai mari si le fac cu ochiul banii pe care ii consuma acum administratia celor 41 de judete plus municipiul Bucuresti.
Seful de post a reusit sa puna mana pe unul dintre fugari, iar ajutoarea sa, agenta Oana Cazacu, a fugit dupa ceilalti trei.
Aeroportul Mihail Kogalniceanu, care a semnat un contract cu Ryanair, va semna un document similar si cu o alta companie aeriana low cost cu care in prezent se afla in negocieri, a precizat Titus Adrian Cazacu, directorul general al aeroportului constantean.
director general este fostul director tehnic, Radu Costasuc, iar Consiliul de Administratie (CA) il are in frunte pe Aurel Cazacu, director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei, fost director la Romtehnica SA si Romarm SA.
Suntem o tara europeana si nu putem face altfel", spunea la vremea respectiva despre aceasta problema Aurel Cazacu, presedintele CA al societatii.
În cadrul procesului de negociere si al ofertei au fost prevazute elemente privind toate aceste lucruri, pentru ca sunt chestiuni legate de ceea ce poate sa faca fabrica", a spus Aurel Cazacu, presedinte al CA la Avioane Craiova SA si director al Directiei generale industria de aparare si probleme speciale din Ministerul Economiei.
- Florin JIANU, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania - Radu OPREA, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Sud Est - Iulian CAZACU, secretar general PTIR - Marius ANDRA, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Sud Muntenia - Horia MINTAS, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Nord Vest
- Sunt foarte incantat si onorat ca am fost invitat de organizatori sa particip la aceasta supersesiune de autografe si fotografii alaturi de brandurile Cazacu si Campean, emblematice pentru acest sport deosebit de spectaculos si cu tot mai multi admiratori in Romania.
Catalin Cazacu, Ionel Pascota, Ionut Mistode, George Negrea, Dan Vargolici, Marian Amer, Eduard Alexandrescu, Catalin Costescu si Razvan Filipeanu. RPG Security asigura paza si protectia Campionatului National de Motociclism Viteza Editia 2015 fiind, de asemenea, partener al evenimentului, alaturi de Pirelli si Bucovina.
Desi vremea a fost capricioasa, pilotii romani si straini, vedetele, jurnalistii, dar mai ales publicul au asistat la cele 5 curse importante din finala unde s-a stabilit si un nou record pe tur circuit de catre pilotul Robert Muresan (1:25.140), iar pilotul Catalin Cazacu s-a clasat pe locul al doilea.
Parintele Daniel Oanca si Parintele George Cazacu - pentru implicarea in cazuri sociale, ajutorul acordat copiilor bolnavi de leucemie Preasfintitul Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului - pentru construirea manastirilor si lacaselor de cult din jud Teleorman si implicare in nenumarate cazuri umanitare.
De altfel, Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase, a declarat vineri ca fostul premier a mai scris o carte in inchisoare si, pe langa aceasta, mai are in lucru inca una.
google-analytics.com