Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (3.20 secunde)
am citit foarte multe articole care descriu personalitatea, temperamentul, gusturile locuitorilor unei case, in functie de numarul acelei case. ... In aceste case oamenii au adesea tendinta sa adoarma cu tigara aprinsa. ... De asemenea locuitorii acestei case trebuie sa isi constientizeze impulsurile spre violenta si sa invete sa le controleze.
"544 de milioane de lei ar fi suficienti pentru construirea unei case" Primarul din Carna spera ca guvernantii vor lua in calcul nu doar cifrele din rapoarte si se vor gandi si la sinistratii care dorm de o luna in corturi.
Elena Udrea, ignorata de primarii botosaneni Majoritatea autoritatilor publice locale nu au anuntat inca participarea la Programul "10 case pentru specialisti", initiat de Ministerul Dezvoltarii.
Insa prin schimbarea conditiilor de obtinere a unei case prin ANL, familiile cu multi copii vor primi un punctaj mai mare in grila pentru acordarea de case destinate tinerilor sub 35 de ani.
Mii de persoane evacuate, sute de case distruse si zeci de mii de hectare de terenuri agricole sunt afectate de inundatii, cele mai mari pagube fiind inregistrate in judetele Bacau, Braila, Galati si Vrancea.
„Piata caselor de lux are un numar relativ constant de cumparatori si o categorie bine definita de oferte, iar cresterea impozitelor din 2006 nu va influenta preturile acestor case, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre piata funciara“ a aratat Silvestri.
In judetul Galati sint peste 800 de case care necesita reconstructia partiala sau totala. La Prefectura Galati au inceput sa apara si oferte din partea unor companii care doresc sa ridice case sinistratilor din localitatile judetului afectate de deversarea de la acumularea Calimanesti si de ploile din 12-13 iulie.
Aici, pe langa cele 200 de case aflate in proiect de constructie si grupate in sase ansambluri rezidentiale, vor fi ridicate si doua centre comerciale si de afaceri, care vor fi gata anul viitor.
Desi guvernul a emis acte normative pentru sprijinirea tinerilor, Primaria Craiova nu le-a pus acestora la dispozitie nici terenuri gratuite, nici case la preturi accesibile. ... Nici macar la o rectificare, pe 2006, nu vom avea sume disponibile pentru acest gen de case.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta. ... In acelasi timp, la casa pot aparea cheltuieli adiacente cu intretinerea constructiei - proprietarii de case vor cheltui mai mult cu renovarile si amenajarile ulterioare.
Pretul apartamentelor se mentine ridicat, astfel ca foarte multi oameni se orienteaza catre terenuri si case.Foarte multi oameni asteptau aprobarea normelor pentru a accesa un credit imobiliar.
Potrivit unui studiu al companiei imobiliare Colliers International, afacerile cu case si terenuri se vor dubla anul acesta, in conditiile in care si preturile acestora au explodat imediat dupa integrarea in Uniunea Europeana.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
Cine nu se grabeste sa se mute intr-o locuinta noua si cauta ceva mai putin costisitor, poate alege varianta achizitionarii unei case "la rosu", adica fara finisaje, pe care ar putea ulterior sa le aplice in stil propriu.
Cereri doar pentru case vechi Anul trecut, FNGCIMM a acordat garantii pentru 14.000 de familii, in valoare de aproximativ 600 de milioane de euro, iar cele mai multe case astfel cumparate au fost cele vechi.
Media a fost de cateva sute de euro de persoana, dar nu se mai panicheaza lumea, ca nu mai are bani", a spus reprezentanta unei case de schimb din Banie. ... De aceea creste euro", a spus, pentru GdS, Mohamed, patronul unei case de schimb din centrul Craiovei.
Proprietari cu multe case Datele de la Directia de Impozite si Taxe arata ca in Craiova exista 6.437 de oameni care detin cate doua proprietati. Alti 916 craioveni au cate trei locuinte, 222 au cate patru case, 62 detin cate cinci locuinte.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Sunt ieftine, ecologice si uimitoare / by Aurora Totul a inceput cu Lord of the Rings si indragitele case ale hobbitilor. ... Magic Green Homes a lansat un kit pentru a construi astfel de case.
google-analytics.com