Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (2.96 secunde)
Anunt-bomba ieri pe piata de capital din Romania. ... La randul ei, ACSA detine aproximativ 2,5% din Ford Romania, restul pana la suta la suta fiind in proprietatea Ford Capital BV din Olanda, societate prin care americanii au facut o majorare de 250 de milioane de euro.
Romania inca este dependenta de fluxurile de capital extern, a evidentiat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, cu prilejul Forumului Financiar Central si Sud-Est European organizat la Bucuresti. ... Avem nevoie de capital strain pentru dezvoltare si trebuie sa il castigam.
BNR a solicitat mai multor banci sa opereze majorari de capital pentru acoperirea pierderilor potentiale. ... "Aceste cresteri devin ingrijoratoare, iar BNR a solicitat mai multor banci sa opereze majorari de capital, in conditiile in care solvabilitatea acestora coboara sub 10%, pe fondul deteriorarii portofoliilor de credite (...).
La randul sau, Top 300 Capital, lansat in urma cu cateva zile, deschide clasamentul celor mai bogati romani cu Ion Tiriac, a carui avere este estimata la 1,8-2 miliarde de euro si continua cu Dinu Patriciu, estimand averea sa la 1,5-1,6 miliarde de euro.
Costi Rogozanu publica un articol cu titlul 'S-au vandut EVZ si Capital. ... Dar cred ca renuntarea usoara a Ringier la EVZ si Capital este si un episod important in demitizarea "multinationalei" - idolul la care s-au inchinat romanii vreo 10 ani.
Infuziile de capital din strainatate in bancile care activeaza in Romania au depasit 367,3 milioane de euro in primul semestru din acest an, in crestere cu 118% fata de prima jumatate a anului trecut, cand depaseau 168,4 milioane de euro, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului.
In octombrie 2010, intr-un material publicat de Capital.ro, Schwartzenberg spunea ca "se considera un milionar atipic, intrucat este un tip de om care are nevoie de lucruri putine".
Specialistii de pe piata de capital au aratat, pentru GdS, ce ne asteapta si cum va fi afectata economia de caderile de pe Burse. ... Specialistii de pe piata de capital, intervievati de GdS, au incercat sa desluseasca tainele Bursei, care sa explice caderile din aceste zile.
Specialistii de pe piata de capital le dau si ei sfaturi tinerilor care s-au gandit sa investeasca in actiuni.
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru mediul de afaceri, piata de capital si IMM, a transmis un comunicat de presa intitulat:
Lansarea cu cateva zile in urma a Programului Operational Capital Uman 2014-2020 imi ofera oportunitatea de a readuce in atentie importanta accesarii si utilizarii eficiente a banilor europeni, de data aceasta cu referire directa la investitia in oameni, un subiect de care ma simt direct legat prin prisma experientei si a responsabilitatii pe care am avut-o vis-a-vis de implementarea in Romania a Programului Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, predecesorul programului de astazi Capital Uman, pe care l-am coordonat din pozitia de secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei sociale.
In epoca deposedarii statului de active si de capital, Securitatea si-a alocat marile capturi: ... Acest jaf cu 11 zerouri ar fi trebuit sa fie acumularea primitiva de capital local, dar a fost, in realitate, un munte de cash ferecat in paradisuri fiscale.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
Peste toate astea, si piata de capital romaneasca se pare ca sufera tot de boala coruptiei si ne arata ca nici la Bursa oamenii nu mai pot face afaceri in siguranta, adica pe bune, fara sa fie membri ai unui partid sau fara sa faca parte din vreun grup de baieti "destepti".
Potrivit acestui act normativ, MTC este definita ca fiind o societate comerciala "de interes strategic, cu capital integral de stat”, avand un capital social initial de 400 milioane lei.
la dobanzile depozitelor bancare, la tichetele de masa, la castigurile de capital si la veniturile programatorilor IT.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Alt domeniu in care oamenii de afaceri portughezi si-au oferit aportul este acela al investitiilor cu capital de risc. "Avem o experienta bogata in finantarea investitiilor cu capital de risc, sector foarte bine dezvoltat in Portugalia.
Autoritatile locale nu vor putea sa transfere sume de la cheltuieli de capital la cele curente.
Autoritatile locale nu vor putea sa transfere sume de la cheltuieli de capital la cele curente.
google-analytics.com