Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (2.52 secunde)
La finalul audierilor Comisiei de control a SRI, Cezar Preda a spus, referitor la concluzia la care a ajuns Comisia, ca, de fapt, un asemenea caz nu exista, ci e un caz preluat si amplificat de presa, fara elemente reale si legale.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Cezar Preda si Adriean Videanu au avut un schimb de replici dur pe subiectul actiunilor pe care le detine statul roman la compania Petrom.
Cezar Preda si Adriean Videanu au avut un schimb de replici dur pe subiectul actiunilor pe care le detine statul roman la compania Petrom.
Cezar Preda (PDL): Ministrul Muncii ar fi trebuit sa provina din interiorul partidului Deputatul Cezar Preda a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca "ministrul Muncii ar fi trebuit sa provina din interiorul partidului".
Cezar Preda: ... Am cautat si nu am gasit", a declarat Cezar Preda, duminica, intr-o conferinta de presa. ... Avem prim-vicepresedinti si vicepresedinti care sunt foarte asteptati de bucuresteni sa castige", a conchis Cezar Preda.
PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de Cezar Preda (PDL) PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de deputatul PDL Cezar Preda prin care-si doreste ca ofiterii SRI sa poata fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciala, a afirmat, joi, purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu.
Declaratia sefului SRI vine dupa o initiativa legislativa a deputatului PDL Cezar Preda, care a creat controverse in spatiul public, dar a atras si criticile opozitiei.
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Confederatia Sindicala Cartel Alfa si Confederatia Patronala UGIR 1903 considera ca Guvernul a ignorat partenerii sociali in elaborarea si aplicarea politicilor fiscale si sociale de incoerenta, potrivit liderilor sindicali, Bogdan Iuliu Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa si Ioan Cezar Corici, presedintel UGIR 1903.
Nu exista nimic care sa confirme un reviriment", a declarat Cezar Coraci, presedintele Confederatiei Patronale UGIR 1903 din Romania, la conferinta cu tema "Relansarea economica - intre oportunitati si riscuri pentru mediul de afaceri", organizata ieri la Craiova, in urma unei intalniri intre conducerea Camerei de Comert si Industrie (CCI), UGIR 1903 si o serie de reprezentanti ai mediului de afaceri din Dolj.
Despre arta gratarului perfect cu Chef Cezar Munteanu si Optigrill Chef Cezar Munteanu, cel care ne rasfata cu specialitatile sale rafinate la restaurantul Cezanne, dezvaluie secretul meniurilor fine dining - gratarul electric Optigrill, cea mai recenta inovatie de la Tefal.
Presedintele FABCR, Cezar Irimia, avertizeaza:
Termen pe care un dictionar il defineste drept "un regim politic inspirat din guvernarea lui Iuliu Cezar si a imparatilor romani, unde puterea este concentrata in mainile unui om puternic sprijinit de popor".
Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara; ... Victor Neumann, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara, director (din 2008) al Scolii Doctorale Internationale de Istorie Conceptuala "Reinhart Koselleck" din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara;
Sorin Vancea, presedintele Sectiunii de Cancer Pulmonar a Societatii Romane de Pneumologie, Spitalul "Victor Babes", Timisoara, Prof. ... Florin Mihaltan, presedintele interimar al Societatii Romane de Pneumologie, Institutul de Pneumologie "Marius Nasta", Bucuresti, UMF Carol Davila Bucuresti si Cezar Irimia, presedintele FABC.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Premiul debut i-a revenit Silviei Torok, la doi ani de cand aceasta a absolvit cursurile universitatii din Cluj-Napoca de cand e actrita a Teatrului German din Timisoara, pentru personajul Iris din. "Fetita din bolul pestelui auriu" de Morris Panych, regia Radu Afrim, la Teatrul German de Stat Timisoara.
google-analytics.com