Cautare

1044 de rezultate pentru "targ miere apidava" (2.98 secunde)
"Printre cele 14 sortimente de miere, am adus: miere de otetar (benefica pentru calmare, linistire, antistres), miere cu anghinare (pentru cei care au probleme cu bila si ficatul), miere de prun, miere de coriandru, miere de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad.
miere de otetar, miere cu propolis, miere cu coriandru (care este printre primele 10 din lume), miere de mana, miere de rapita, miere din floare de prun si capaceala", ne-a spus Alina Crainiceanu. ... - miere tip finetti.
"Am adus la acest targ traditional:
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame.
Apicultorul Emilian Saftoiu si fiul lui, Dragos, de 23 de ani, din Ramnicu-Valcea, sunt prezenti in acest week-end cu 8 sortimente de miere si produse pe baza de miere. La standul lor, gasiti miere de tei, miere poliflora, miere de salcam si miere de mana.
Dan Capitanu de la Fagurele cu miere este prezent zilele astea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... miere de salcam, miere de rapita, miere de mai, polen crud, dar si sortimente de miere de anul trecut.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
miere de coriandru - la 20 ROn borcanul, miere din floare de prun - la 20 RON / 400 de grame, miere tip finetti, miere de tei, tinctura de propolis - intre 6 - 20 RON sticluta (in functie de gramaj), miere cu scortisoara - la 15 RON borcanul, hidromel - la 50 RON sticla (este un vin din miere si polen), miere de zmeura, miere cu cacao - la 15 RON borcanul.
- propolis - la 5 RON si 10 RON (la 18 grame) - fagure de miere - la 14 RON Fagurele e bun pentru stomac si are capacele cu urme de propolis.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
"Am adus la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri, bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga.
- Cum merg aceste targuri de miere pe timp de criza? Mai sunt interesati romanii sa cumpere miere si produse apicole? ... Aici sunt toate sortimentele de miere din tara noastra:
"Am adus 14 sortimente de miere. ... Mai avem la stand si miere cu seminte de dovleac, miere cu alune de padure, miere cu goji, care sunt foarte hranitoare. ... De asemenea, am adus si produse cosmetice pe baza de miere de albine:
De asemenea, am mai adus si faguri de miere si sapunuri pe baza de miere, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan.
"Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad. Mai avem la stand si miere cu seminte de dovleac, miere cu alune de padure, miere cu goji, care sunt foarte hranitoare.
De asemenea, sunt extrem de cautate si comibatiile de miere cu nuca (cu seminte de tot soiul). Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad.
La standul acestora, gasiti tot soiul de sortimente de miere cu diverse combinatii, benefice pentru sanatate. - miere de rapita: e cea mai dulce miere si are cea mai mare concentratie de zaharoza naturala;
miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga.
"Mierea de anghinare si energizantul au mers cel mai bine la standul nostru, la acest targ de Martisor de la Sala Dalles!
google-analytics.com