Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (3.35 secunde)
Gestul dezinteresat al acestor oameni se dovedeste a fi o palma morala aplicata operatorilor de plaja si DADL-ului, care nu au fost in stare sa arunce niste cosuri pe plaja.
In plus, cei doi "si-au exprimat opinia ca actuala stare de lucruri ar fi determinata de sistemul organizatoric din cultura, care ar face ca acest sector sa fie in afara controlului de partid si a democratiei socialiste".
Un exemplu este situatia COMPETROL Iasi, care se afla in stare de faliment. ... "La societatile aflate in stare de faliment, ne-am inscris la masa credala pentru recuperarea creantelor.
Democratii, cel putin cei din municipiul Constanta, s-au aratat iritati de faptul ca cineva poate considera ca ei singuri nu ar fi in stare sa furnizeze un candidat si ca ar putea apela la un "outsider", in timp ce liberalii nu au fost chiar atat de transanti.
- in punctul de drenare-captare, Gioroc, in statia de distributie, Facai, si intre aceste doua localitati - conducta de fonta de 26 km - sunt in stare perfecta de functionare, dupa cum sustine Ion Floricel. ... Instalatiile sunt in stare perfecta.
Premierul Tariceanu a anuntat ieri ca a decis sa preia temporar, cu titlul de interimat, functia de ministru de externe, motivand ca MAE se afla intr-o stare de blocaj cauzata de presedintele Traian Basescu, care a refuzat sa-l numeasca pe Adrian Cioroianu in aceasta functie.
Tariceanu a precizat ca motivul acestei decizii este faptul ca MAE se afla intr-o stare de blocaj cauzata de presedintele Traian Basescu care a refuzat sa-l numeasca pe Adrian Cioroianu in aceasta functie.
"La presiunea finantatorilor comuni, liderii PNL, PSD, UDMR si PC mentin si alimenteaza o stare de confuzie generalizata, iar aceasta stare amplifica incertitudinile ce exista deja la nivelul Uniunii Europene, in privinta Romaniei.
Referindu-se la locuintele pentru constanteni, Onaca a amintit din nou promisiunea lui Mazare de a ridica 2.000 de case intr-un an, in conditiile in care "nu a fost in stare sa construiasca nici macar una in opt ani".
Scheletul din beton armat pe care il vedeti se afla in aceasta stare de atat de multi ani incat li s-a pierdut sirul!
"Actualul Guvern nu e in stare de mai mult, decat sa se imprumute. Clar vom vedea restrictii financiare, toata lumea stie ce face FMI.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
Asta genereaza un comportament aleatoriu, si al partidului care este patronat de presedintele tarii ceea ce creaza o stare de dezechilibru in Guvern. ... Comportamentul incorrect si necolegial al partenerilor de coalitie ne provoaca o stare din care pierdem toti.
Sorin Oprescu isi doreste in Romania o stare de normalitate. ... Romania mea este una cu o stare de normalitate. Sistemele s-au dereglat din cauza ca intotdeauna a existat aceasta splina iritativa reprezentata de presedinte, respectand o agenda care probabil era straina poporului acesta.
Noul Guvern cuprinde multe persoane cu miros de coruptie, iar Traian Basescu este in stare sa dizolve Parlamentul mai cu seama ca, 5 ani de acum incolo, datorita urii pe care o are pentru prima putere in stat, presedintele va incerca sa ingenuncheze si sa decimeze Parlamentul, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
In esenta este vorba despre faptul ca liderul liberal semnaleaza pericolul la adresa statului de drept si a democratiei, si ca suntem intr-o stare de fapt, o republica prezidentiala discretionara, in care derapajele totalitare inadmisibile sunt, din pacate, tolerate de societate, tratate ca pe un fapt divers.
culoare rece, transcendentala, luciditate inteleapta, detasare totala, clarviziune, sentimentul eternitatii, nostalgia adevarurilor ultime, trairi paranormale, stare de fuziune si unitate cu tot ceea ce ne inconjoara, stimuleaza trairile spirituale inalte, precum si simultaneitatea unor stari ca optimism si nostalgie, atractie si detasare, indepartare si apropiere, bucurie si tristete, concret si abstract, prezenta si absenta, stare de atotputere, omniprezenta, senzatie de apropiere foarte mare in spatiu, cuprinderea infinitului si a eternitatii in propia fiinta, starea ca totul este in fiinta si ca simultan fiinta este in tot ceea ce o inconjoara.
Mircea Dinescu considera ca nu este nicio stare de incompatibilitate intre functia pe care o detine in cadrul CNSAS si afacerile pe care le are. ... "Nu ma simt in nicio stare de incompatibilitate.
Intrebat daca il crede pe Traian Basescu in stare sa ii pregateasca arestarea - acel "va trebui sa..." lasat, parca inadins, in coada de peste - Ion Iliescu a raspuns sec: "Eu nu stiu ce o fi in capul lui, dar il cred in stare de orice!".
Roxana Iordache publica pe blog articolul cu titlul "DE CE VREA PUTEREA SA DECLARE STARE DE NECESITATE", pe care il puteti citi in continuare. ... 53 din Constitutie privind limitarea drepturilor si libertatilor cetatenesti in stare de necesitate, ca pretext pentru taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor.
google-analytics.com