Cautare

76 de rezultate pentru "sinucidere" (3.70 secunde)
Ulterior, in timpul adolescentei, teama de moarte revine in forta - adolescentii devin adesea preocupati de moarte, unii se gandesc chiar la sinucidere.
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
De altfel, se pare ca atat Chiuariu, dar si Adomnitei au fost sfatuiti de anumiti liberali, inca din momentul discutiilor despre posibila lor nominalizare in posturi de ministri, sa nu accepte, intrucat acest lucru ar insemna sinucidere din punct de vedere al carierei politice.
Presedintele Basescu, stiind ca nu va candida sau daca va candida e sinucidere totala fiindca nu va fi ales, in familia Basescu a pus la cale aceasta afacere ca sa mai castige niste bani, a spus analistul.
Sa adopti sau sa accepti asemenea masuri, cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale, este sinucidere politica sigura a liderului PSD, sfatuit de unii care, probabil, ii vor capul, desi aparent il sustin", mai previne fostul organizator al PSD.
Si ce mai poate face subteran, daca nu e scos de la butoane!Sa faci alegeri cu Basescu la Cotroceni e sinucidere electorala.
Se anunta o sinucidere grotesca. Chiar presupunand ca Boc ar demisiona "ca sa se dedice" primariei, discreditarea gruparii Blaga prin expunerea ei electorala e maximala.
Tentativa acestuia de sinucidere i-a lasat fara o bucurie, de aici o enorma frustrare care scoate la iveala un specialist in medicina legala in fiecare postac, mai ales la doamna Macovei care si-a facut se pare, un titlu de glorie, in hartuirea fostului premier si acum se vede ramasa fara trofeu.
Sa pleci la "negocieri" de pe o astfel de pozitie intransigenta este sinucidere curata, mai ales cand nu ai alternativa.
Stiu ca suna groaznic, dar daca nu va sti sa gestioneze situatia in care este acum, Antonescu este candidat sigur la sinucidere.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. În plus, veniturile împrumutatului trebuie sa depaseasca 4.700 de lei pe luna.
"Daca va fi nevoie, vom scadea si tarifele, dar asta ar echivala cu o sinucidere, pentru ca nu ne-am mai putea acoperi costurile.
prin sinucidere, si-a inselat pur si simplu copilul, pe care nu l-a intrebat nimeni daca vrea sa se nasca si apoi sa creasca fara mama.
El crede ca guvernele comit sinucidere economica prin austeritatea pe care o impun propriilor economii. In loc sa gaseasca solutii de stimulare a cresterii economice, guvernantii europeni au impresia ca taierile si reducerile ar fi solutia miraculoasa.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
Toate probele ridicate de la fata locului si declaratiile martorilor ii conduc pe anchetatori spre ipoteza ca ar fi vorba de o sinucidere.
Desi moartea lui a fost tratata drept sinucidere, mama lui TURING si alti apropiati au vorbit deseori despre "circumstantele suspecte" in care a avut loc decesul.
"Site-uri despre sinucidere si hacking, cu jocuri de noroc sau continut care incurajeaza ura sunt si ele amenintari pe care parintii ar trebui sa le ia in serios ca sa isi protejeze copiii inclusiv in viata reala", a mai spus acesta.
Lovecraft a fost foarte afectat de aceasta pierdere a locului de nastere si pentru o vreme chiar s-a gandit la sinucidere.
Cele patru parti ale cartii sunt presarate din abundenta cu o serie de povestiri fascinante din mitologie si istorie, referitoare la diferite obiceiuri si ritualuri funebre din trecut si din prezent, cu epitafuri si ultime cuvinte ale unor personalitati si cazuri celebre de omucidere si sinucidere.
google-analytics.com