Cautare

4960 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 olt" (4.17 secunde)
Olt-News.ro informeaza: ... Conducerea PSD Slatina a decis joi seara, conform presedintelui organizatiei Marius Oprescu, excluderea din partid a senatorului Ion Toma, hotararea fiind adusa la cunostinta BPJ al PSD Olt in sedinta de vineri si transmisa BPN pentru confirmare.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Sase primarii si Consiliul Judetean Olt se afla pe lista codasilor in evidentele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... 63/2010, privind disponibilizarile din administratia publica. Primarii din sase localitati si conducerea Consiliului Judetean Olt nu s-au hotarat pe care dintre angajati sa-i dea afara si pe care sa-i opreasca.
pe ALRO si sa inceapa o colaborare cu FC Olt, urmand sa asigure doar infrastructura, partea financiara revenindu-le conducatorilor alb-visinii.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca demisiile si excluderile din organizatia judeteana PSD Olt sunt rezultatul nemultumirilor inerente ale alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana. Ponta a fost intrebat cum vede faptul ca la nivelul organizatiei Olt au avut loc mai multe demisii si excluderi.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
Ei au afirmat ca sunt nemultumiti de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an si propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar si de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor din comunitatiile pe care le reprezinta.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Secretarul general al PD-L Olt, Mihai Nita, a facut vineri publica lista cu posibilii candidati ai organizatiei la alegerile parlamentare, multi dintre acestia provenind din randul celorlalte formatiuni politice. Potrivit Realitateatv, 13 pedelisti din Olt au ramas in cursa pentru nominalizarea candidatilor partidului la alegerile parlamentare.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Cinci firme care au sediul in judetul Olt si-au anuntat intentia de a face concedieri colective in perioada ianuarie-februarie 2010, care vor afecta 293 de angajati.
Un oltean figureaza in evidentele Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Olt cu o datorie record de 60.000 de lei. Potrivit reprezentantilor CAS Olt, suma reprezinta contributia pe care individul trebuia sa o achite ca urmare a veniturilor obtinute in urma activitatilor independente prestate.
google-analytics.com