Cautare

61521 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 din tulcea" (4.60 secunde)
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
George Crin Laurentiu Antonescu s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea. ... In aceeasi perioada, a fost profesor de istorie in Tulcea si Vaslui. In perioada 1989 - 1992, a fost muzeograf la Sectia de istorie-arheologie a Muzeului ‘Delta Dunarii‘ din Tulcea.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand. Iata textul interviului din anul 1999. ... - Sunt absolvent din 1984 al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Filosofie.
Raportul realizarilor din mandatul de senator 2008 - 2012 La sfarsitul mandatului de senator, consider ca este necesar sa va prezint un raport cu realizarile mele si obiectivele pe care mi le propun in urmatorul mandat.
Dezordinea din asa zisa clasa politica nu poate fi indreptata decat prin masuri constiente si reparatorii din partea liderilor politici si ale partidelor, modificari corespunzatoare in legislatie si Constitutie.
Aceste tuneluri dateaza din timpul lui Mircea cel Batran, care incorporase la Tara Romaneasca si vechea asezare romana Durostorum (Silistra). ... In cateva locuri, peretii au gauri, iar caramizile scoase din zid sunt aruncate pe jos.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
DJ-ul din Tulcea batut de luptatorul K1 a murit Vlad Radu, DJ-ul din Tulcea care a fost batut de un luptator K1 a murit, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala.
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
Romaniei i s-a recomandat de catre oficiali europeni crearea unei burse a pestelui la Tulcea si reducerea numarului de organizatii de producatori din domeniul pescuitului si acvaculturii, de la 73 la 5, se arata intr-un comunicat emis de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA).
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major.
google-analytics.com