Cautare

5523 de rezultate pentru "rezultate examen suplinitori 2009 buzau" (4.05 secunde)
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500. ... Doua PROFI in format Standard au fost deschise in Buzau si Voluntari. Cel din Buzau se afla pe str.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. ... La sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Buzau a crescut numarul cazurilor de viroze respiratorii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
anticipatele de la primaria capitalei, in 2005, europenele din 2007, localele si parlamentarele din 2008, europenele din 2009 si, in fine, prezidentialele din acelasi an.
anticipatele de la primaria capitalei, in 2005, europenele din 2007, localele si parlamentarele din 2008, europenele din 2009 si, in fine, prezidentialele din acelasi an.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
In medie, rata de absolvire la bacalaureat a scazut de la 78% la 58% din 2009 pana in 2013, rezultate mai scazute fiind inregistrate la liceele tehnologice (aproape 20% in unele cazuri).
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. ... Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
google-analytics.com