Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (6.35 secunde)
Datorita scandalului celor doua sondaje cu rezultate complet diferite privind optiunile de vot ale populatiei, putina lume a mai acordat atentie si celorlalte date care au rezultat din sondajele respective, date care nu erau foarte diferite de data asta.
Asa a rezultat un plan de interventie mai mult de asteptare decat de actiune propriu-zisa. Neputinta autoritatilor a avut ca rezultat pierderi imense.
Schimbarea antrenorului a fost benefica, inregistrandu-se, cum spuneam, un rezultat pozitiv. ... Oricum, ca sa inchei subiectul Universitatea, trebuie sa le adresez felicitari oltenilor pentru acest rezultat.
Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a spus marti sefului ONU, Antonio Guterres, ca inca crede intr-un rezultat pozitiv al negocierilor cu Ucraina, in pofida continuarii luptelor dintre cele doua tari, noteaza AFP.
Fotbal adevarat a fost destul de putin, dar a fost o rasturnare incredibila de rezultat, un final in care Universitatea a pierdut printre degete, cum se spune, o victorie.
FCSB a obtinut un rezultat modest "acasa", cu nou-promovata Hermannstadt, scor 2-2, pe care l-a smuls in prelungiri, in conditile in care sibienii au si probleme mari financiare si chiar au pierdut un jucator in ziua meciului.
Doar campioana Dinamo, adica formatia creditata cu cele mai mici sanse, a scos un rezultat mare, chiar daca acel 1-1 smuls lui Lazio chiar la Roma s-a lasat cu "victime", nu atat la figurat, cat la propriu.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului de motociclu care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a lui A.
Din primele cercetari efectuate de pompierii militari a rezultat faptul ca sursa probabila de aprindere a fost "actiune intentionata". ... Din primele cercetari efectuate de pompierii militari a rezultat faptul ca sursa probabila de aprindere a fost "actiune intentionata".
Din accident a rezultat avarierea celor doua autoturisme si ranirea grava a lui I. ... In urma accidentului a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto A.
Lunca Birzesti, sector 4, in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a unei femei de 30 de ani si al carui autor a parasit locul accidentului, a fost identificat suspectul in persoana lui G.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a biciclistei, care de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Din cercetarile efectuate a rezultat ca autorul agresiunii este M. ... Din investigatii si audieri a rezultat ca intre victime si agresor exista un conflict bazat pe o datorie de bani pe care victimele nu i-ar fi inapoiat-o.
De asemenea, in urma accidentului a rezultat si accidentarea lui P. ... In urma accidentului a rezultat accidentarea lui S. Lia si a lui T.
Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane:
ยง Din cercetarile efectuate a rezultat ca proxenetii le asigura barbatilor tineri care se prostitueaza transportul in vederea intretinerii de relatii sexuale, fie prin intermediul autoturismelor proprii, fie cu autoturisme taxi, achitand contravaloarea cursei efectuate;
Din verificarile efectuate, a rezultat faptul ca pentru fiecare locatie sunt tinute evidente privind sumele de bani realizate din aceasta activitate, precum si sumele de bani platite angajatilor, toate acestea nefiind declarate organelor fiscale, persoanele in cauza sustragandu-se in acest mod de la plata taxelor si impozitelor aferente.
In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui A. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a conducatoarei mopedului care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui P. Daniel, N.
google-analytics.com