Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (8.33 secunde)
Sursele din interiorul PSD au declarat pentru Hotnews.ro ca Vanghelie a negociat pana in ultimul moment mentinerea lui Severin in PSD, impotriva solicitarii lui Victor Ponta, insa fara rezultat.
2 din Constitutie - De asemenea, nici o revizuire nu poate fi facuta daca are ca rezultat suprimarea drepturilor si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora.
Adevaratul motiv, sustine Tariceanu, este dorinta PDL de a obtine un rezultat mai bun la alegeri prin sprijinul alesilor locali.
Nu doar ca impusca doi iepuri dintr-un foc - iese onorabil din mutenia in care s-a scufundat de la inceputul protestelor si debloceaza criza politica - dar are toate sansele sa il nimereasca si pe al treilea - reabilitarea partidului si sanse de a obtine un rezultat mult mai bun acum decat la sfarsitul anului 2012.
Ca pune la cale fel de fel de combinatii pentru ca, in mod artificial, la capatul cursei electorale sa obtina un rezultat mai bun decat cel pe care, in conditii normale, i-l ofera electoratul.
O noua runda de negocieri pentru formarea guvernului grec s-a incheiat ieri fara nici un rezultat, dar discutiile vor fi reluate in cursul zilei de azi, la acestea urmand sa ia parte toate formatiunile cu exceptia extremei de dreapta, informeaza NewsIn.
Ne astepam ca liderii romani sa sprijine un rezultat care sa fie privit ca legitim Philip Gordon, reprezentantul guvernului american, a declarat, luni seara, ca SUA sustin cele 11 puncte redactate de CE la adresa autoritatilor de la Bucuresti, precizand ca a auzit "ceea ce trebuia" de la oficialii romani cu care a discutat, ramanand de vazut daca acestia vor respecta ce au spus, potrivit Mediafax.
Sunt foarte mandru pentru ca este cel mai bun rezultat obtinut de PSD. Grupul PNL va avea 147, care iarasi cred ca este cel mai bun rezultat din istoria PNL", a declarat Victor Ponta.
Sorin Rosca Stanescu) Sansa Romaniei, asa cum a rezultat aceasta tara dupa alegeri, nu este inca pecetluita. ... Intamplarea - si nu numai intamplarea - face ca acest hiperparlament, rezultat in urma alegerilor din 2012, sa-si duca existenta in interiorul unui mausoleu.
Romania nu a obtinut, de fapt, nimic, la Bruxelles Premierul Victor Ponta este "foarte dezamagit" de suma primita de Romania in urmatorul exercitiu financiar multianual al Uniunii Europene aferent perioadei 2014 - 2020, apreciind ca oricum ar fi prezentate cifrele, ele denota "cel mai prost rezultat" pe care-l puteam avea.
"Pe Colegiul uninominal 2 la Senat, mai exact in zonele Zalau, Valea Somesului si Valea Almasului, Alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut un rezultat foarte bun, peste 11.000 de voturi.
Fuziunea PSD cu noul partid rezultat din contopirea PC cu PLR ii va asigura numele si componenta liberala necesare. ... E si un deziderat mai vechi al occidentului, satul de faramitarea politica din Romania, cu disiparea raspunderii politice drept rezultat.
Dispretul si formalismul cu care presedintele Romaniei a tratat momentul constitutional al consultarilor in vederea formarii unui nou guvern, a rezultat si din faptul ca, desi Partidul Social Democrat a inaintat o propunere de candidat la functia de prim-ministru, domnul Klaus Iohannis, nici macar formal, nu a dat un raspuns acestei propuneri.
- Incontestabil PNL a castigat alegerile in judetul Calarasi, un rezultat oricum asteptat. ... In municipiul Calarasi, Marius Dulce a obtinut nu un rezultat bun, ci excelent.
Iulian Leca, Senior editor) Daca PNL va inregistra un rezultat catastrofal pe 11 decembrie, in explicatiile care vor urma esecului pe primele locuri va trebui sa se afle, dupa gafele si lipsa de viata din campania liberalilor, prestatia lui Klaus Iohannis.
Asa cum au fost aruncate zarurile, PNL, pentru a obtine un rezultat mai bun, are nevoie, pentru sine si pentru aliatii sai, de un numar cat mai mare de votanti. In timp ce PSD obtine un rezultat cu atat mai bun, cu cat, la vot, se prezinta mai putini.
Punctajul mediu anual se determina prin impartirea numarului de puncte rezultat din insumarea punctajelor anuale realizate in perioada de cotizare la numarul de ani corespunzatori stagiului complet de cotizare.
In ceea ce priveste dicutiile purtate cu reprezentantii Ministerului Agriculturii, Caruz ne-a declarat ca au existat cateva consilii pe produs care au tratat aceasta problema destul de delicata, fara insa a se ajunge la un rezultat final.
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Vehiculul are o personalitate proprie si este lansat cu un nou motor - 1.6 litri THP turbo cu injectie directa de benzina, producand 175 CP si un cuplu maxim de 240 Nm la 1.600 rpm - rezultat al colaborarii cu Grupul BMW.
google-analytics.com