DeCe News: In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc

Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD. Grupul PNL, singur, de doua ori mai mare decat ARD. In orice formula, cu partidele chemate separat, impreuna sau pe grupuri, ARD se afla pe locul trei, iar PDL, singur, pe patru, depasit de PP-DD.
Ghici, ghicitoarea mea? Cui va da Basescu guvernarea?
Co-presedintele USL, Victor Ponta, a dezvaluit, luni seara, la emisiunea "Ultima ora", de la Rtv, ca PSD si UNPR se vor asocia, iar Partidul Conservator a decis sa formeze singur grup parlamentar. El a precizat ca fuziunea PSD-UNPR va fi formata din 221 de parlamentari.
Dupa calculele prezentate de Victor Ponta, PNL va avea 147 de mandate, PC - 21, UDMR - 27, ARD-80, iar PP-DD - 69.
"Grupul PSD, care include si parlamentarii UNPR - noi de altfel vom si fuziona, cele doua partide - deci grupul social-democrat are 221 de parlamentari. Sunt foarte mandru pentru ca este cel mai bun rezultat obtinut de PSD. Grupul PNL va avea 147, care iarasi cred ca este cel mai bun rezultat din istoria PNL", a declarat Victor Ponta.
Presedintele PSD a mai anuntat ca partidele de pe locul doi si trei, ARD si PP-DD, vor avea 80, respectiv 68 demandate.
"ARD, nu stiu daca raman ca ARD, s-ar putea sa fie mai putini, dar cu totul sunt 80. PP-DD, din pacate, are 68 de parlamentari. Din fericire, Dan Diaconescu, contracandidatul meu, nu face parte dintre ei. Era o rusine ingrozitoare pentru orasul Targu Jiu ca un asemenea personaj sa fie parlamentar de Targu Jiu. Slava domnului ca nu e", a completat premierul.