Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (2.65 secunde)
"Realitatea bate orice. ... Realitatea nu o pot ignora. ... Inchiderea fabricii Nokia este, in fapt, o motiune de cenzura pe care realitatea a depus-o la adresa Guvernului.
Senatorul Trifon Belacurencu a transmis un drept la replica, al carui text ar dori sa apara in media centrala, deoarece conducerea Realitatea TV a refuzat sa publice replica sa la un neadevar rostit pe postul tv mai sus mentionat.
REALITATEA.NET: ... REALITATEA.NET s-a gandit sa arunce o privire spre cateva momente interesante din cariera lui "Il Luce", cele mai multe frumoase, si sa va provoace la un test online cu 10 intrebari.
Formularea mesajului, dat de realitatea imediata, si transmiterea lui, prin mijloace literare proprii si cu impact, nu ar fi posibila fara un exercitiu constant, in tehnica de elaborare lingvistica si constructie narativa", a afirmat Alexandru Calmacu. ... Realitatea e fascinanta si nu putem trai fara ea".
Editorial exceptional in Realitatea Romaneasca: ... Realitatea Romaneasca Text: F.P.M.
REALITATEA.NET: ... Mihai Stanescu, in varsta de 78 de ani, s-a retras din activitatea creatoare si de pe scena publica in urma cu trei ani si jumatate, dupa cum a declarat pentru Realitatea.net fiica artistului, Daiana Stanescu. ... REALITATEA.NET)
am gresit cand am spus ca e bine ca s-a renuntat la procedura, ca nu mai e timp de pierdut si ca realitatea politica impune o negociere, deoarece USL va putea impune la Parchetul General si la DNA, fortand nota, orice procuror doreste.
Articolul integral il gasesti pe problemesex.ro. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/numerologie-ce-parteneri-ti-se-potrivesc-in-functie-de-data-nasterii_1257968.html#ixzz2dIOPFxv2 Follow us: @realitatea on Twitter
Primarul Brasovului a declarat la REALITATEA TV ca agentii economici nu au aprobare pentru inchirierea acestui tip de echipamente. ... Primarul Brasovului a declarat la REALITATEA TV ca agentii economici nu au aprobare pentru inchirierea acestui tip de echipamente.
Urmarind doar propriul profit, ele ascund realitatea, subminand viitorul generatiilor tinere si privand natiunile de lideri autentici si de patrioti. ... In tara noastra batranii sunt umiliti, copiii nu au viitor, pamantul este vandut strainilor, iar credinta stramoseasca este calcata in picioare - iata realitatea!
Realitatea este ca trebuie sa va ocupati mai mult de dumneavoastra si poate cu un plus de odihna nu mai sunteti atat de irascibili. ... Ce nu a mers bine nu a fost din vina dumneavoastra, ci asa arata realitatea.
Iar cand lucrurile nu ies asa cum vor ei, sunt socati ca realitatea ii contrazice, ca oamenii nu au votat cum cred ei ca ar fi trebuit sa voteze.
Sa recream realitatea Ei bine, nu! ... Pentru acestea, a fi adult inseamna a nu surade, a nu te juca, a nu plange, a nu simti emotii, a nu amesteca placerea cu realitatea.
Sa recream realitatea Ei bine, nu! ... Pentru acestea, a fi adult inseamna a nu surade, a nu te juca, a nu plange, a nu simti emotii, a nu amesteca placerea cu realitatea.
Putem desfiinta realitatea cruda si neplacuta a mortii? ... Nu putem desfiinta realitatea mortii.
stie ca realitatea e dura. ... Daca iubirea e doar un simulacru, o prefacatorie, mai devreme sau mai tarziu va disparea, si atunci va iesi la suprafata realitatea personalitatii tale urate. ... Realitatea distruge acel vis.
Intre realitatea pe care o vad cei care de la Bucuresti ne conduc destinele si cea care exista de fapt intr-un colt uitat de lume este o atit de mare diferenta, incit prima ar putea fi considerata fara prea mare exagerare o realitate virtuala.
Asta in timp ce realitatea prezentata la televizor era putin spus "cosmetizata". Acum, realitatea de la televizor este cam aceeasi cu realitatea de zi cu zi.
Fostul sef al SIE Claudiu Saftoiu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu.
Administratia Portuara se face ca nu vede realitatea de la rampa In acest context, procesul ce se deruleaza pe rolul Tribunalului Constanta de peste 8 luni si care este departe de a se fi incheiat, pare a fi desprins dintr-un univers kafkian, avand in vedere ca singura institutie care s-a opus din motive legale autorizarii focarului de infectie, denumit eufemistic "rampa de deseuri portuare”, este tarat prin salile de judecata tocmai de principalul vinovat pentru starea actuala a gropii de gunoi de la Poarta nr.6.
google-analytics.com