Cautare

21 de rezultate pentru "posete" (3.01 secunde)
Duminica, 24 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, la Coftale, Strada Stefan Mihaileanu nr, 42, va avea loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) aduce accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom aduce esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Lollipops Lollipops este o marca de elita pariziana ce prezinta game foarte feminine de accesorii precum posete, genti mici de piele si de calatorie, incaltaminte, curele, palarii, bijuterii, brelocuri si huse pentru I-pod, la un raport pret/calitate excelent.
posete scumpe si sa nu se mai incalte cu pantofi cu toc. ... Trebuie sa mai lase din posetele alea cu care a venit in politica, sa ia posete mai ieftine.
Recent, la Coftale, pe Strada Stefan Mihaileanu nr.42, a avut loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) a adus accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom a fost prezenta cu esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Toti cei prezenti la deschiderea celui de al patrulea magazin Carpisa din Romania s-au putut bucura si de muzica buna si distractie cu trupa T Dance din Cluj Napoca, care au prezentat in pasi de dans, cele mai in voga posete italiene.
700 de lire sterline pe posete, scrie Sunday Times, care nu citeaza surse. Cuplul prezidential si-a construit o retea financiara importanta in cursul calatoriilor sale in Asia de Sud-Est:
Sfindand criza, Elena Udrea poarta la brat, zi de zi, posete mai scumpe decat salariul lunar al unui simplu parlamentar, care este de 4.900 lei lunar (aproximativ 1.200 de euro).
Ce masini, ce gagici, ce posete, ce, ce, ce... Scribalaii care-si duc zilele din drepturi de autor sunt si ei, ca toti oamenii, suparati pe ceea ce se intampla si ajung sa mai traga cate o vorba bine simtita spre vizavi.
Dincolo de ceasuri, tocuri sau posete, raman incompetenta, glumele proaste si gafele iremediabile. P.S: L-am lasat deoparte pe seful (formal) personajelor de mai sus, domnul Emil Boc.
Acesti bani nu i-ar ajunge nici macar sa-si cumpere o catarama la vreuna dintre posete, daramite sa hraneasca si sa trimita un copil la scoala!?
portofele din piele de toate culorile - intre 70 RON - 140 RON, curele din piele - 60 RON, posete - intre 200 RON - 450 RON, manusi fashion, manusi de condus si manusi ciclism - 60 RON.
Nu poti sa nu te-amuzi de faptul ca o femeie are 40 de posete. Iar pe ele nu cred ca le va deranja chestia asta, pentru ca ele nu se vor schimba niciodata.
Pelino Leather este un producator de posete si produse din piele naturala. Mai multe detalii despre produsele lor gasiti pe facebook, p pagina Pelino Leather si pe Instagram:
De asemenea, mai gasiti la noi si bilute parfumate - la 2 RON bucata, care se folosesc pentru spatii mai mici precum dulapioare, sertare, posete si geamantane si rezista intre 3 - 6 luni, dar si betigase din India - la 4 RON (cu 22 de bucati)", ne-a spus Alexandru Lovin.
Si-a cautat personal cartea si nimeni nu auzise de ea, ba unele negustorese, care vand in paralel geamantane, posete de piele si odicoloane, s-au mirat cu un zimbet dispretuitor-imbecil de intrebare.
genti, posete, ghete, sandale, curele. Plus reparatii curente. Nu castiga prea mult, dar au fiecare un PFA si isi platesc impozitele in moc legal si constiincios.
In jurul scolilor si al gradinitelor incep sa actioneze hotii de posete. Dar nu oricum, ci direct din masina, cu soferul la volan.
Fara caini prin posete, fara dulai sau pisicute, dar si fara papagali prin colivii! Sa nu care cumva sa indrazniti sa veniti cu vreo chestie de seama cu un animal sa faceti baie in Marea Neagra, ca va paste amenda.
Pai cum sa vorbesti tu de libertate, in oricare dintre formele in care se manifesta ea, cind copiii acestia nu au exersat in scurta lor existenta decit furturile din posete sau vinzarea de bunuri contrafacute?
Mi-am spus ca asta e imaginea pe care ar trebui sa o vada si sa o priceapa acele cucoane amatoare de posete, care se plang la rand la farmacie ca nu le ajunge nu mai stiu ce, cand ele de fapt au o pensie cat un salariu.
google-analytics.com