Cautare

4187 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 neamt" (3.14 secunde)
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... A facut-o cateva luni mai tarziu, cand a declarat ca exista note informative ale Serviciului privind grupurile de interese din jurul Guvernului.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
"Am facut pana acum verificari la Neamt, Arad si Bistrita", a spus ministrul de Interne.
Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt.
Presedintele PSD Neamt a demisionat, Ioan Chelaru preia functia interimar Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta citat de Mediafax.
Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie. ... La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Un incendiu de proportii a avut loc intr-o mansarda a pensiunii Boema din Piatra Neamt, duminica dimineata (1 Ianuarie 2017), la orele 6:00. ... Turistii au fost evacuati de catre proprietarii pensiunii, pana la sosirea echipajelor SMURD si ISU Neamt.
Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
in primavara anului 2004, la rugamintea prefectului Ciocan, procurorul-sef Moldovan nu a dus ancheta pina la capat in dosarul fostului sef al Serviciului Pasapoarte Satu Mare Vasile Neamt, sub sefia caruia au fost emise contra cost sute de pasapoarte nelegale.
Conducerea Organizatiei judetene Neamt a PSD a lansat la adresa organizatiilor locale ale partidelor din Alianta D.A. ... Vicepresedintele PSD Neamt, Marius Munteanu, sustine ca are inregistrari audio care sa probeze acest lucru.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea. ... Cristian Chilat este din Piatra Neamt, fiind vechi dusman al familiei Mararu.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. ... Miezul discordiei - asasinatul petrecut in miezul zilei intr-o cafenea din Piatra Neamt.
Din cele 15 Consilii detinute de PDL si UNPR, candidatii USL sunt plasati la procente aproape egale cu cei ai PDL in Bistrita-Nasaud, Iasi si Neamt. ... Primarul PDL din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este creditat cu peste 15 procente in fata candidatilor USL.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. "Alegerile din Neamt s-au desfasurat intr-o zona controlata total de PDL.
google-analytics.com