Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (3.02 secunde)
Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
In plus, au cea mai buna strategie de marketing, caietul cu datorii, asa ca poti sa cumperi linistit si sa dai banii la salariu.
La gala EHF, intr-o discutie particulara avuta cu mine, cu domnul Constantinescu si domnul Marica, Peter Vargo, inspectorul de marketing al EHF, ne-a zis ca daca nu rezolvam problema nu vom mai putea disputa meciurile de Champions League la Constanta.
Sondajul, realizat la comanda Centrului pentru Apararea Drepturilor Omului, Marketing si Relatii Publice, arata ca UDMR ar obtine 5,6% din voturi, in timp ce PRM ar ajunge la 4,1 procente, fiind luat in considerare faptul ca eroarea asumata in aceste calcule este de ^/-3,1%.
Sondajul, realizat la comanda Centrului pentru Apararea Drepturilor Omului, Marketing si Relatii Publice, arata ca UDMR ar obtine 5,6% din voturi, in timp ce PRM ar ajunge la 4,1 procente, fiind luat in considerare faptul ca eroarea asumata in aceste calcule este de ^/-3,1%.
Dan Voiculescu a aratat ca, pana la congres, vor mai fi analize in cadrul partidului privind rezultatele alegerilor europarlamentare, iar in acest sens, PC a incheiat un contract cu o firma de marketing, care va prezenta un raport privind greselile facute si cauzele care au dus la rezultatele obtinute de PC in euroalegeri.
Reintors pe functia pe care a detinut-o ani buni, fostul sef al Biroului Marketing si Relatii Publice din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta, actualul director al institutiei mai sus amintite, Stere Sponte (foto), a efectuat ieri o vizita de control la Birourile de Carte Funciara (BCF) din Mangalia si Medgidia.
"Cuprinderea in bugetul Ministerului Turismului a cheltuielilor aferente Programului anual de dezvoltare a produselor turistice si Programului anual de marketing si promovare are baza legala" se arata in noul text.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a anuntat ca toate cheltuielile facute de Ministerul Turismului pentru Programul anual de dezvoltare a produselor turistice si pe Programul anual de marketing si promovare au o baza legala.
In plus, schema s-ar completa si cu Ruxandra Sararu, fiica dramaturgului, in prezent sefa departamentului de marketing al Radioului public si mana dreapta a presedintelui institutiei, Maria Toghina.
Daca asa stau lucrurile, acest "serviciu", dupa toate aparentele, nu va fi deloc de natura unei campanii de marketing politic cu balonase, fluturasi, mititei, videoclipuri si pliante cu poze si descrieri grafice ale implinirilor si realizarilor macroeconomice ale actualei guvernari...
Daca, sub aspectul programului, se poate spune ca USL a atins o tinta importanta de etapa, din perspectiva ofertei electorale, a ceea ce denumim marketing politic, raspunsul este negativ.
In plus, deputatii Mircia Giurgiu si Daniel Oajdea sunt in prezent doctoranzi, in management-marketing, respectiv geotehnica si fundatii. LISTA COMPLETA A PARLAMENTARILOR DOCTORI SAU DOCTORANZI:
"Indiferent ce se intampla cu Traian Basescu, PDL are resurse si un aparat de partid bine pus la punct, crede Antonie Momoc, specialist in marketing politic la Universitatea Bucuresti.
perceptie negativa 67,9% si pozitiva 21,9% (sondaj IPSOS Strategic Marketing, aprilie 2014). Vom vedea dupa 25 mai cum vor evolua ostilitatile in aceas¬ta zona, dar dezvoltarea lor nu arata deloc bine.
Este necesar sa purcedem in acesta campanie avand la baza minime cunostinte de comunicare politica si de marketing electoral. Dezbaterile agresive, violenta fizica sau verbala, stim cu totii ca nu garanteaza insa in mod automat succesul.
Potrivit directorului de marketing al Aeroportului "Henri Coanda", Valentin Iordache, aceste companii low-cost reprezinta, evident, o concurenta pentru companiile traditionale, chiar daca in Romania nu se stiu prea multe despre companiile low-cost.
Unii analisti economici sustin ca IMM-urile vor trebui sa-si adapteze ofertele noilor conditii de piata, sa-si retehnologizeze productia, sa-si diversifice oferta comerciala si sa practice un marketing modern.
,,Noua noastra oferta se inscrie in trendurile pietii si dorim sa oferim credite care sa usureze accesul la produse atat din punct de vedere al actelor cat si al costurilor”, a declarat Violeta Sarbu, marketing manager la compania Credisson.
Romanul este acum mult mai deschis la chestiuni cum ar fi publicitatea on-line, care este publicitatea viitorului“, ne-a declarat Val Voicu, marketing manager in cadrul unei mari companii de publicitate on-line.
google-analytics.com