Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (3.91 secunde)
Cu toate ca mediul economic nu este potrivit unei afaceri, iar greutatile sunt inerente, cu multa munca si o politica de marketing foarte bine gândita, succesul vine treptat, dar sigur. Firma Lumilux are drept domeniu de activitate distributia de corpuri de iluminat si echipamente electronice (surse de lumina;
Zeci de reprezentanti ai mediului de afaceri din judetul Dolj au participat ieri la NowMedia, prima conferinta despre marketing on line organizata la Craiova.
marketing digital, mecanisme de campanii, activari si reactivari, programe de loializare • Platforme digitale de comunicare si aplicatii automatizate:
Banii alocati pentru publicitate, in general pe campanii de marketing, sunt printre primii taiati. Desi in manuale se spune ca trebuie sa pastrezi o prezenta pe marketing, in realitate toate marile companii taie in special din zona aceea si de aceea presa e afectata.
Bogdan Cherciu, directorul de marketing al Puratos Romania, a trecut pe rand prin industria alcoolului si a tutunului, ajungand de curand intr-un domeniu cu totul diferit de cele in care activase, respectiv cel alimentar.
Alaturi de el, Oana Lazar (Marketing Director Optiblu), Livia Boaja (Marketing & PR Manager M.A.C Cosmetics) si Iulia Gerea ( Marketing Manager La Mer & Bobbi Brown) fac scurte confesiuni pline de sinceritate si emotie, despre obiectele lor favorite.
Segmentarea este o tehnica de marketing care imparte un univers de utilizatori in mai multe segmente, in functie de mai multe criterii.
Aceasta permite gestionarea clientilor si istoricului vanzarilor, crearea si lansarea campaniilor de marketing, precum si monitorizarea activitatii clientilor.
Vinde datele utilizatorilor pentru strategii de marketing Doua companii de cercetare vor putea furniza date despre utilizatorii serviciului online de socializare si microblogging Twitter clientilor dispusi sa plateasca pentru folosirea datelor in strategii de marketing, scrie Reuters.
In momentul de fata, Radu-Mihai Ilie lucreaza pentru IntercomFilm Distribution, incepand cu anul 2008 a ocupat functia de asistent marketing manager, iar din anul 2014 ocupa functia de Marketing & Sales Manager.
Despre A&D Pharma A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est.
A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est.
A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est.
la Facultatea de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, considera ca in spatele coregrafiei se afla o strategie de marketing: - Eu n-am citit coregrafia cu tricolorul in cheie nationalista, ci in cheie de marketing:
Aceasta a dus la dezvoltarea de campanii de marketing mult mai tintite, unde ofertele, cum ar fi bonusuri cu depunere, sunt personalizate pentru a raspunde intereselor specifice ale diferitelor segmente de public.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Romanii sunt "destul de multumiti” de activitatea lui Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei (51,3%) si de prestatia guvernului condus de premierul Calin Popescu Tariceanu (47, 4%), releva un sondaj al Institutului National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR), dat publicitatii ieri.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
"Una din cauze este scaderea cheltuielilor de marketing, cum s-a intamplat, spre exemplu, la "Adevarul".
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
google-analytics.com