Cautare

39 de rezultate pentru "lupi" (5.40 secunde)
Zoia Alecu, interpreta de muzica folk si rock, nominalizata pentru piesa ’’Printre lupi’’, va pasi pe covorul rosu alaturi de reprezentanti de seama ai industriei muzicale din Romania.
PRINTRE LUPI - ZOIA ALECU CEL MAI BUN FOLK Castigator: NALUCA - POESIS CEL MAI BUN DEBUT Castigator: K LA METEO - WHAT’S UP feat ANDRA PROMOTERUL ANULUI Castigator:
Foarte bine, vei zice ca scriitor ce esti, sfasiati-va intre voi, ca lupi ce sunteti, de vreme ce cruzimea si atacul la carotida sunt datele oricarui comportament natural.
Credintele populare au facut din Sfantul Andrei mai marele peste lupi deoarece 30 noiembrie este considerat cap de iarna, inceputul lunii lupilor, luna decembrie, care mai este numita luna lui Andrei, popular indrea.
Dupa miezul noptii vuietul vantului este acoperit de urletul unei haite de lupi. Padurarul sare din pat ca ars, se imbraca pe intuneric rasturnand cateva scaune si cat ai clipi dispare in noapte.
De ce n-am accepta realitatea ca, decat sa impuna USL oamenii lor, avocatii marilor penali, pe post de lupi paznici la oi, mai bine inghitim rezultatul unui compromis negociat cu Traian Basescu.
Blatul din Ghencea l-a salvat pe finul Gica de la retrogradare, iar cel de la Inalta Curte i-a facut aproape scapati pe cei 8 lupi de paza ai turmelor de mioare cu crampoane, de iminenta custii cu zabrele.
Cuprind cel mai mare peisaj forestier din zona temperata a Europei, sunt gazda celei mai mari populatii de carnivore mari din UE - mii de ursi, lupi si rasi in conditiile in care cele mai multe state europene nu mai au niciunul, sunt sursa de apa, rezerva de lemn, tezaurul natural, model de convietuire armonioasa om-natura timp de multe secole.
Imi amintesc ca, cu niste ani in urma am fost extrem de laudati de europeni legat de faptul ca ciobanul roman a reusit sa supravietuiasca alaturi de cea mai mare populatie de ursi din Europa, de populatia de lupi.
Macar pentru asta si am sa stau langa Burnei, mult dupa ce ceilalti se vor fi repliat, lupi in blana de oaie.
Nu avem politicieni de anvergura, nu avem lideri cu carisma, suntem o turma de oi infiltrata cu lupi de cariera si nu exista nimeni prin preajma sa dea alarma, sa sune mobilizarea generala.
De la gratioasele lebede, pasarile flamingo, fiorosii lupi sau jucausii giboni, pana la calutii de mare sau la vietuitoarele de la firul ierbii, toti cei zece prieteni necuvantatori vor sta 10 zile impreuna cu noi pentru a ne impartasi frumoasele lor povesti de dragoste.
Diorama Marea Neagra / Cerb atacat de lupi / Foca din Marea Neagra / Bioregiunea alpina / Diorama Marile reci arctice / Atlantic Indo Pacific / Fauna Malaeziana â€" Fazanul / Pasarea Paradisului / Balena cu aripioare lungi / Scoica gigant
In Oltenia, cine pastreaza cu strictete traditiile are gospodaria protejata de lupi. - De Sfantul Dumitru se taie si coama cailor tineri pentru ca aceasta sa creasca frumoasa.
Batalia aduce cu aceea a unei haite de lupi tineri, care si-au descoperit ascutimea coltilor care incearca sa muste din lupul mai batrin, dar mult mai experimentat si mai infipt in toate, inclusiv in afaceri.
Afirm fara sa gresesc ca mai sanatoase sint regulile dupa care isi duce existenta o haita de lupi decit asa-zisele norme pe care politicienii incearca sa ni le bage pe git de ceva vreme.
S-a incercat si s-a reusit un liberalism dur cand a fost promovat Piturca la Nationala, omul care a taiat coada cainelui dintr-o data, renuntand la veterani in favoarea tinerilor lupi, chit ca a existat si exceptia de la regula, pe numele sau Dorinel Munteanu.
patriarhul a inceput sa fie contestat in interiorul partidului sau de mai tinerii lupi, in frunte cu Miron Mitrea, dornici de a intra la guvernare cu mai apropiatii intru doctrina, pedelistii.
Pentru un privitor neutru, PSD-ul incepe sa semene, tot mai mult, cu o haita de lupi care se lupta pe viata si pe moarte (eventual cu dintii in beregata fostului distins coleg) pentru a apuca o cat mai mare halca de carne din prada guvernarii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com