Cautare

7664 de rezultate pentru "lista cu rezultatele la titularizare 2010" (4.58 secunde)
Un eveniment de ultima ora din PSD consta in refuzul demn al Corinei Cretu de a candida pe lista lui Geoana, ca vicepresedinte, asa cum a stabilit, prin vot organizatia PSD Bucuresti.
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
Dupa iminenta excludere din PSD, presedintele SENATULUI se confrunta cu o noua problema. Politicianul este dat afara din propria casa, dupa ce locuinta RA-APPS ocupata de el a fost scoasa la vanzare prin licitatie cu strigare.
MApN retrage gradele acordate cu nereguli. Pe lista, de la Isarescu la Hagi.
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei. ... Barcelona porneste revolutia dupa dezastrul cu Bayern.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Medicamentele si tratamentele de ultima generatie sunt cele care contribuie la salvarea vietilor celor in nevoie, contribuie la imbunatatirea calitatii vietii si chiar la prelungirea vietii multora dintre noi.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
In 2009 Romania nu se mai putea imprumuta de pe piata, ceea ce a reclamat o interventie urgenta la FMI si UE. Au fost masuri extrem de dificile pe care toti le-am luat cu inima stransa.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Chitila, iar cand a ajuns la intersectie cu bd. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj desfasurat in perioada 18 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010, la care au participat 6.589 de persoane.
In 2010, atitudinea si deciziile proactive au fost carti castigatoare pe piata de materiale de constructii.
Rezultatele financiare preliminare la 31 decembrie 2011 ilustreaza blocajul financiar in care a intrat Electroputere SA, una dintre cele mai cunoscute companii din Craiova.
Petrom, Rompetrol si BCR - principalele 3 companii asociate cu domeniul CSR in social media romaneasca Am dorit sa observam care dintre principalele companii care desfasoara actiuni de CSR in Romania sunt cel mai des asociate cu acest context de catre participantii in social media.
Si tocmai pentru ca rezultatele intirzie sa apara, senatorul Paul Pacuraru a anuntat ca PNL vrea ca PD sa-si spuna deschis pozitia fata de votul uninominal. ... "Delegatia permanenta a PNL a luat citeva hotariri referitoare la problema votului uninominal.
Cu cine se va bate Antonie Solomon pentru Primaria Craiova la alegerile locale de anul viitor?
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
google-analytics.com