Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (2.72 secunde)
Intr-un interviu acordat revistei „Focus“, oficialul european a declarat ca motivul iminentei cresteri de preturi pe piata petroliera este apropierea sezonului rece, iar in aceasta perioada rezervele petroliere ale fiecarei tari vor fi completate.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti. Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr. Catalin Grasa - pentru postul de director adjunct asistenta medicala, dr. Mihaela Dinisov - director adjunct sanatate publica si programe, dr.
Inca un post de director Pentru eficientizarea activitatii executivului local, edilul doreste ca, prin noua organigrama, sa reorganizeze Directia de Investitii si Servicii Publice, condusa acum de Nicu Tutu, in calitate de director executiv, si Adriana Motocu, in calitate de director executiv adjunct.
Marin Mitroi (Director RomCard), Madalin Matica (Director of European Operations DotCommerce), Gheorghe Bavro (Director adj. ... Banca Ion Tiriac), Radu Georgescu (Presedintele grupului GeCAD), Antonio Eram (Strategy & Development Director DotCommerce), Liviu Nicolescu (Director adj.
Sedinta Comitetului Director al Uniunii Scriitorilor din Romania din data de 22 ianuarie 2019 Marti, 22 ianuarie 2019, s-a reunit Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania. La sedinta au participat urmatorii membri ai Comitetului Director:
1955) a fost membru al Academiei Romane (din 1919), presedinte al Academiei Romane (1944-1946), fondatorul Asociatiei pentru Stiinta si Reforma Sociala (Institutul Social Roman, fondatorul Scolii Sociologice de la Bucuresti, primul presedinte al Casei Autonome a Monopolurilor Regatului Romaniei si presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Radiodifuziune, ministru al instructiei, cultelor si artel, director generalal a Fundatiei Culturale Regale Principele Carol, fondatorul Muzeului National al Satului din Bucuresti.
Fostul director de la Directia Silvica vrea sa execute silit regia de vreo suta de milioane, directorul Bordeianu de la Teatru si el vrea sa isi ia salariul inapoi pe lunile cit a stat pe tusa, directorul Malancea de la spital se gindeste si el serios sa dea in judecata Minitesterul Sanatatii si parca vad ca peste vreun an executa silit spitalul la care era director.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Intr-un interviu acordat, luna trecuta Michio Kaku a calculat inclusiv data aproximativa la care noi, pamantenii, vom fi atacati de o rasa venita din Univers:
Presedintele PDL Emil Boc considera ca Stelian Dutu isi pregateste intrarea in PC prin atacarea PDL, acesta fiind motivul pentru care a acordat unui ziar central un interviu plin de "neadevaruri si minciuni".
Emotiile sunt de obicei cu atat mai mari cu cat sunteti pentru prima oara la un interviu. Ce anume trebuie spus si ce trebuie evitat in cadrul unui interviu trebuie sa stiti inca de acum.
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
"Daca tot vorbim despre Berceanu, putem sa discutam despre contractul de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, acolo unde a castigat compania de pe locul doi, care oferea dublu fata de concurenta.
google-analytics.com