Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (4.37 secunde)
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Institutul National de Statistica va publica la 1 septembrie datele provizorii privind evolutia economiei in trimestrul al doilea si in prima jumatate a acestui an.
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
Institutul National de Statistica (INS) anunta vesti proaste.
Institutul ZEW a analizat mai multe state din Europa Centrala si de Est, respectiv Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.
Institutul de cercetare INCAS din Bucuresti vrea bani de la israelienii de la Elbit Systems, care au vandut statului roman aparatul modernizat IAR 99, realizat de inginerii romani in anii '70 - '80.
Institutul National de Statistica (INS) a comunicat astazi ca cifra de afaceri in comertul cu amanuntul (fara auto) a crescut in iunie atat fata de luna anterioara cat si fata de aceeasi luna a anului trecut.
Daca s-a intamplat, vom sti cand Institutul National de Statistica ne va da datele oficiale. ... Institutul National de Statistica va prezenta pe 13 mai evolutia Produsului Intern Brut in primul trimestru din acest an.
Asadar, in conditiile in care Institutul National de Statistica a confirmat ca pentru 2013 cresterea economica va depasi estimarile guvernului si ale FMI, respectiv va fi mai mare de 2%, PDL nu a gasit alt nod in papura guvernarii decat un indicator, somajul, la care oricat de prost spun ei ca am sta, desi datele pe care se bazeaza sunt mai mult decat indoielnice, oricum stam mult mai bine decat media Uniunii Europene.
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa:
A se compara cu cele 63 ale lui HECToR.Restaurare cu laser dezvoltata de româniO metoda noua de renovare si reconditionare a monumentelor ce apartin patrimoniului cultural românesc a fost dezvoltata de cercetatorii de la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Optoelectronica de la Magurele.
"Institutul National de Statistica nu a avut in vedere si nici nu intentioneaza sa organizeze un recensamant on-line.
Un studiu recent, realizat in Statele Unite si sponsorizat de catre Institutul National al Sanatatii Mentale, a identificat o asociere puternica si semnificativa intre social media si depresia, intalnita la un esantion de adulti.
Astazi, tot mai multe voci autorizate, una ar fi Institutul Reuters, de pilda, prezic intrarea intr-un con de umbra a presei tiparite pe hartie, numita generic jurnalism clasic, promovand prin dezbateri directionate noul gen de jurnalism numit online, digital, adica acela tot mai raspandit prin internet si apoi numeroasele medii de socializare cum ar fi Facebook.
Institutul de Igiena si Sanatate Publica Veterinara a finalizat analizele pentru respectivele produse, iar rezultatul a fost negativ pentru carne de cal", se arata intr-un comunicat ANSVSA.
Vreau sa va spun ca, in aceasta privinta, am luat initiativa de a organiza noi, Secretariatul de Stat pentru Culte, la sfarsitul lunii mai o intalnire la care am invitat reprezentanti ai principalelor institutii ale statului care se ocupa de soarta romanilor din afara granitelor, cum ar fi Biserica Ortodoxa Romana, Presedintia Romaniei, Ministerul de Externe, Departamentul Romanilor de Pretutindeni, Institutul Cultural Roman, Ministerul Culturii, Ministerului Educatiei si Invatamantului, Institutul Eudoxiu Hurmuzachi, reprezentanti ai diferitelor organizatii si forumuri de reprezentare ale romanilor de peste hotare.
Gratie sustinerii postului de televiziune ARTE, Institutul Francez din Bucuresti retransmite aceste doua spectacole in integralitatea lor, in spatiul salii de cinema Elvira Popescu, sambata 13, respectiv 20 iulie, de la ora 21.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900: ... O privire contemporana asupra a doua milenii de istorie" este realizat de catre Institutul Cultural Roman din Londra in colaborare cu Muzeul "Victoria & Albert", cu sprijinul Ambasadei Romaniei la Londra.
Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant Studenta moarta in accident era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. ... Aurelia Ion, studenta in anul V la Facultatea de Medicina Bucuresti, la Institutul Medico-Militar, are grad militar.
Lucreaza la Institutul de Literatura al Academiei Bulgare de Stiinta. ... Ivan Sarandev a fost conducatorul grupului de studiu intitulat Anchete literare, infiintat pe langa Institutul de Literatura al Academiei Bulgare de Stiinta.
El a subliniat ca Institutul National Pentru Studierea Holocaustului din Romania, care ii poarta numele lui Elie Wiesel, este unul dintre instrumentele cu adevarat eficiente impotriva antisemitismului, xenofobiei si nationalismului extremist, care se adreseaza generatiilor care nau trait acele vremuri si nu stiu unde pot duce discriminarea si intoleranta.
google-analytics.com