Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.86 secunde)
Intre 5-7 Iunie 2018, Centrul de Studii Israeliene Goldstein Goren si Centrul Comunitar Evreiesc din Bucuresti, in parteneriat cu Centrul de Studii Ebraice al Universitatii din Bucuresti, Comunitatea Evreilor din Bucuresti, Institutul Cervantes, Ambasada Spaniei in Romania, Ambasada Turciei in Romania si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania organizeaza cea de-a cincea editie a Zilelor Culturii Sefarde la Bucuresti.
la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W. ... la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W. ... la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W.
Conferinte online despre HIV/SIDA la Institutul "Prof. ... Magda Marincovici) Institutul "Prof. Dr. Matei Bals" este gazda unor conferinte online in care specialisti cu reputatie nationala raspund intrebarilor pacientilor, cu HIV/SIDA.
Florian Bita de la Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate NIKKEN, participa in acest week-end la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Tot ce avem aici este produs de Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate", ne-a spus Florian Bita.
Irinel Popescu, presedintele Academiei Romane de Stiinte Medicale, seful Centrului de chirugie generala si transplant hepatic de la Institutul Clinic Fundeni.
"Cantacuzino" revine in elita producatorilor de vaccinuri In 2014, este posibil sa se reia productia de Cantastim, Polidin, BCG In 2014, este posibil ca Institutul Cantacuzino sa produca intre 4 si 5 milioane de doze de vaccin antigripal astfel incat tara noastra sa nu mai depinda de importuri, ba chiar sa exporte.
La steaua care a rasarit Pe data de 15 ianuarie 2014, la ora 18.30, Institutul Cultural Roman de la Praga va gazdui, la sediul sau, recitalul "La steaua care-a rasarit", sustinut de actorul Emil Boroghina.
Intr-adevar, Institutul European al Romilor, in momentul in care va deveni realitate, va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi si noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta.Avem politici nationale, avem fonduri europene si nationale alocate, sau cel putin pe hartie atribuite, pentru a administra complexitatea problematicii comunitatii rome din Europa.
Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Automatica-Robotica -Biotehnologie; • Institutul de Inginerie Genetica si Biotehnologie Trieste, Italia; ... 1 la Institutul de Cercetari Alimentare Bucuresti si profesor universitar la Facultatea de Biotehnologii a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti.
Tot in acest avant distructiv au fost desfiintate sau reorganizate unitati emblematice ale medicinii Romanesti, asa cum erau "Institutul Inimii" din Targu Mures sau "Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie" din Iasi.
Si a suferit enorm, cand a fost desfiintat Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Tg. ... Radu Deac, investit si cu functia de director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, a realizat cel de-al 53-lea transplant de cord la Institutul din Tg.
In cei 15 ani de transplant hepatic, la Institutul Clinic Fundeni, profesorul Irinel Popescu a efectuat 669 de operatii de transplant hepatic, intemeind in acesti ani o veritabila scoala de transplant hepatic in Romania.
Cu doi ani in urma, un grup de cercetatori de la Universitatea de medicina si de la Institutul de biologie din Bucuresti au testat actiunea dispozitivelor pe cateva sute de culturi de celule, pentru a exclude eventualitatea unui efect placebo.
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, Spitalul judetean de Urgenta Timisoara, Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, Institutul Inimii de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare din Cluj Spitalul Clinic Judetean Satu Mare, Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara.
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
Institutul National de Sanatate Publica). ... In zonele afectate, Institutul National de Sanatate Publica recomanda vaccinarea copiilor la varsta de 7 luni cu refacerea vaccinului la varsta normala de 1 an. ... Institutul National de Sanatate Publica).
- Institutul de Arheologie Vasile Parvan Bucuresti, - Institutul de Studii Sud - Est Europene, - Muzeul National de Istorie a Romaniei, - Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, - Institutul de Cercetari Ecomuzeale Tulcea, - Muzeul Brailei, - Muzeul Civilizatiei Gumelnita Oltenita, - Muzeul Judetean Teleorman, - Muzeul Judetean Ialomita, - Muzeul Municipiului Bucuresti, - Banca Nationala Bucuresti, - Muzeul Regiunii Portile de Fier Drobeta-Turnu Severin, - Muzeul National al Agriculturii Slobozia, - Muzeul Brukenthal Sibiu, - Universitatea Valahia Targoviste, - Muzeul Unirii Alba Iulia, - Universitatea Timisoara.
A facut Facultatea de biologie si din anul V, odata cu elaborarea lucrarii de licenta, la Institutul de Endocrinologie, incepe urcusul greu dar frumos al Everestului cercetarii. ... La Institutul de Endocrinologie l-a intalnit pe doctorul Nicolae Simionescu, viitorul sot.
La Institutul Sanului, tehnici prin care se extirparea completa, inutila, a ganglionilor axilari (Autoare: ... In aceste cazuri, rata de supravietuire este de 98%, iar interventiile chirurgicale sunt minime atat la nivelul sanului, cat si la nivelul ganglionilor - subliniaza dr Cristian Viisoreanu, fondatorul Institutul Sanului.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul cancerului tiroidian, tumorilor paratiroidiene si tumorilor neuroendocrine, Institutul Oncologic Prof. ... Obregia Bucuresti in ERN EpiCARE si Endo-ERN, Spitalul Clinic Colentina in ERN Skin, Spitalul Clinic de Urgenta Cluj Napoca in ERN ReCONNET, Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare prof.
google-analytics.com