Cautare

72547 de rezultate pentru "in" (2.56 secunde)
El mai sustine ca, in alte cazuri, peste afisele sale au fost lipite afise ale candidatilor PSD sau autocolante cu mesajul a€žJos Mafia!
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Locul intai la chiul In septembrie s-a muncit mai mult. Absentele au fost calculate jumatate de zi in plen, iar cealalta jumatate de zi in comisii. A rezultat ca in septembrie au lipsit 8 deputati la sedintele in plen, 7 de la PSD si unul de la PNL.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Confruntarile televizate stupide nu au contribuit nici ele la clarificarile necesare, nici in domeniul ofertelor si nici in cel al doctrinelor. ... Logic, in viziunea candidatului Uniunii PSD+PUR, binele este simbolizat de rozele social-democrate, iar raul de "cinicul, obraznicul, distrugatorul” Traian Basescu.
Ei au gasit cativa centimetri intre buldozer si o poarta secuiasca si au amplasat panoul trilingv - in limbile romana, maghiara, engleza - cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
El a dat apa la moara adversarilor politici, iar tema - o data devenita publica - reuseste sa tulbure apele in multe segmente ale societatii civile.
“Economist Intelligence Unit“, unitatea de cercetare a saptamanalului britanic “The Economist“, a publicat zilele acestea un nou raport estimativ in care se afirma ca, desi sondajele de opinie sugereaza o cursa prea stransa pentru a se face o prognoza, “un castig la limita pentru PSD este mai probabil“.
Rezultatul a fost unul extraordinar, care ne-a aratat ca ceea ce am facut pina acum a fost bine si ca, in continuare, oamenii au deplina incredere in noi ", afirma Klaus Johannis.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Potrivit AFP, castigatorul alegerilor, indiferent de apartenenta politica, va reusi sa asigure continuarea negocierilor pentru integrarea in UE si mentinerea “parteneriatului strategic“ cu SUA.
Asociatia Pro Democratia (APD), care il monitorizeaza acum si pe presedintele Ion Iliescu, a calculat ca acesta a cheltuit, in deplasarile prin tara efectuate de cand a inceput campania electorala, cel putin 22,4 de milioane de lei din bani publici, pe care Administratia Prezidentiala i-a dat numai pe benzina.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
google-analytics.com