Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (8.33 secunde)
Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Daniel-Octavian Bejan) Dupa articolul de ieri, in care le-am rezolvat un sejur pe cinste acelor politicieni care isi trimit gura in avangarda mintii, am primit reprosul (justificat) ca am folosit un limbaj extrem de abraziv.
SECRETUL de sub Marea NEAGRA: TUNELURI sapate pentru a-si duce taranii oile in Turcia Stia Securitatea de existenta acestor tuneluri megalitice de sub Marea Neagra? Cel mai probabil da, deoarece nimanui nu ii era permis sa se apropie de caile de acces.
Am gasit pe un blog (turistintaramea.blogspot.ro) un text despre calatoria unui turist cu bacul de la Chiciu. Turistul roman venea de la mare, petrecuse un sejur pe litoralul bulgaresc si descoperea cu uimire un loc fascinant:
Si-a strans Dutu jucariile din partid si cu asta si permisiunea Partidului Democrat Liberal de a mai aparea in paginile unui anumit cotidian. ... E tarziu, candidatii trebuie sa se concentreze asupra campaniei electorale, deci nu mai este timp de joaca de-a "plec, ba nu plec". Ghinion de nesansa.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifeste”.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani. ... la Presedintia Romaniei a facut, in turneele sale electorale, afirmatii potrivit carora actualii parlamentari pot fi impartiti in puturosi si hoti.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului Tariceanu referitoare la completarea cat mai detaliata a declaratiilor de avere i-a nemultumit ieri pe senatori, care se tem ca astfel vor deveni tinte tentante pentru hoti.
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere. ... De ce are aceasta chestiune o importanta principiala pentru noi, dar nu pentru Romania?
Este o carte foarte dura, extrem de dura, despre moarte, crime si jafuri, dar si despre criminali si despre hoti.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Secretele mintii de milionar Sursa: http://all-about-life.ucoz.ro/ Secretele mintii de milionar este o carte care te ajuta sa-ti schimbi modul de a gandi pentru a deveni bogat.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... E ok, nu trebuie sa-ti fie rusine, eu ma fac vinovat de asta aproape in fiecare zi.
O vedeta din Venezuela si sotul ei au fost impuscati mortal de o banda de hoti pe autostrada, dar, in mod miraculos, fiica lor de 5 ani a supravietuit atacului.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Un tanar, extrem de ambitios, dar care nu vedea decat inainte, si care isi dorea foarte mult sa reuseasca. ... Apoi multa munca, si mult sprijin din partea sotiei mele, fara de care, cu siguranta nu as fi ajuns aici.
google-analytics.com