Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (3.70 secunde)
In sprijinul afirmatiilor sale, viceprimarul Constantei a prezentat fotografii virtuale ale condominiului, precum si o harta detaliata a acestei spectaculoase investitii ramase deocamdata in stand-by.
Importanta, imensa confuzie, pentru ca e vorba despre intreg atelierul lui Brancusi, cu zeci de opere, fotografii etc. De fapt, e vorba de alcatuirea Muzeului National de Arta al Romaniei, in care ar fi trebuit sa fie cite o opera-doua de Paciurea, Brancusi si altii.
Eu, vazand ca bunica mea e ocupata cu gospodaria, am plecat de acasa si m-am dus pe Lipscani, la fotograf si nu am plecat de acolo pana fotograful nu mi-a facut cateva fotografii.
Sunt o norocoasa sa te am in viata mea, a scris Lidia Buble, pe Facebook, in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Razvan Simion, in vacanta.
Iata in continuare, cu explicatiile de rigoare, cateva fotografii reprezentative ale Palatului comunal construit in anii 1886-1887. De asemenea, prezentam doua imagini adnotate si a actualelor sedii in care functioneaza Primaria Calarasi.
Apoi, foaia cu fotografii si ultima foaie, cu acoperisul, asteriala, asa cum reies din poze si calcule. Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str.
Andreea Marin a postat o fotografie pe Facebook, in care demonstreaza ca si-a recapatat silueta si ca atat sederea la clinica din Turcia, cat si sedintele de gimnastica, de la care a postat fotografii, si-au facut efectul.
Ceea ce s-a dat publicitatii - spune Pope - nu include unele dintre cele mai interesante fisiere, documente, filme si fotografii.
O utilizatoare a retelei de socializare Reddit, cu pseudonimul Dignityblows, a postat pe contul sau mai multe fotografii care infatiseaza etapele prin care a trecut, reusind sa slabeasca 40 de kilograme in mai putin de un an, scrie ziare.com.
Avro a descris rezultatele a 500 de ore de teste in tunelul aerodinamic, cu un model la scara redusa, si a inclus fotografii ale acestui proces, grafice ale rezultatelor, precum si evaluari ale problemelor ramase.
Daciana Sarbu a facut publice cateva fotografii de suflet DeCeNews: Daciana Sarbu i-a pregatit fiicei sale o surpriza de proportii.
Din pacate, nu mi-a trecut prin capatana sa fac fotografii de interior. Tipa de la receptie a tras draperia si am crezut ca lesin:
Excursiile de vis, sutele de fotografii si filmari... sunt de anul trecut. Dintr-odata, nu mai are rabdare, nu ii mai place sa planifice nimic:
Dupa ce ai achitat biletul si ai coborat trepetele, trebuie sa astepti la rand ca sa vina barca cu vasle .Noi am fost 2 cupluri in barca , plus marinarul .Ne-a plimbat pe lac cateva minute, dandu-ne informatiile necesare si ne-a facut cateva fotografii .Lacul are forma literei B ,fiind alcatuit din 2 zone, dintre care una este mai intunecata, unde se spune ca s-ar gasi si lilieci.
Foarte putine persoane realizeaza ca detin o serie de lucruri pentru care nu au backup, incepand cu fotografii si albume de familie si pana la documente.
Dar e suficient sa arunci vreo vorba nepotrivita in momentul nepotrivit, sa postezi pe Internet fotografii cu ce ai prin casa… Spui la magazin, la posta, la cabinetul medical, in parc sau pe cine stie unde ca ai rude apropiate in strainatate?
Bucurati-va de venirea pe lume a acestui copil frumos. Anuntati-va prietenii si familia, faceti multe fotografii. Nu va ascundeti copilul de ochii lumii. Plimbati-va, prezentati-l rudelor.
"S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a amenajat casuta din cadrul targului cu steagul Romaniei, diverse fotografii cu el si sotia la targuri la care au participat peste hotare, dar si alte obiecte traditionale.
Ne-a intampinat o statuie fara cap - loc de facut fotografii, dar si o fauna ,,specifica'' castelului. Porumbei in adaposturi specifice (hulubarie), cocosi foarte bine hraniti si...
Intrigata de acest raport, Leslie Kean s-a apucat sa analizeze sute de documente desecretizate, rapoarte de aviatie si date radar, studii de caz coroborate cu probe fizice, sau fotografii analizate stiintific.
google-analytics.com