Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (3.05 secunde)
Paul Stonehill comenta ca, totusi, Rusia actuala nu mai este cea din 1997, presedintele Putin si guvernul sau avand o viziune diferita asupra a tot ce afecteaza Fortele Armate, inclusiv asupra fenomenului OZN.
Pe langa cei 37, respectiv mass-media interesata de relatarea evenimentului, la sedinta (ca doar a fost publica) au participat si "fortele" PSD - deputatii Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, purtatorul de cuvinte social-democrate Aurelian Arghir, viceprimarii Constantei Gabi Stan si Nicolae Nemirschi sau, din partea Aliantei, aspiranti la fotoliul de consilier - asa cum este Adrain Sponte, care spera fie intr-o demisie a Dianei Vancea, fie intr-o decizie a instantei care sa il favorizeze.
Clarvazatorii au descris casa de vacanta a lui Gorbaciov, dupa care, primind imagini ale unor submarine sovietice, au determinat exact coordonatele in care acestea se aflau la momentul respectiv. Fortele Navale au acceptat ca pozitive rezultatele si au declansat un proiect de monitorizare a submarinelor sovietice, numit Aquarius.
Protocolul PSD-PRM, pus la zid In acelasi timp, presedintele PD a declarat ca, prin protocolul pe care il va incheia cu PRM, PSD "incurajeaza fortele extremiste, pe care le legitimeaza".
Au existat si acolo aparitii (OZN). Au fost cazuri in care fortele de securitate aflate la suprafata raportau lucruri ciudate, lumini pe cer.
Un ultim aspect esential este politica demografica, neglijata total de toate fortele politice din tara. Pierderea demografica a insumat, intre 1990 si 2014, peste 3 milioane de oameni.
Centrul de control spatial Titov, care este condus de catre Fortele de Aparare Aerospatiala din Rusia, este principala facilitate de control a satelitilor militari si comerciali ai tarii.
Ei indeamna de multe ori masele inerte sa se trezeasca, o reactie pe care autorii studiului o gasesc rezonabila la cei ce cred ca vietile oamenilor sunt manipulate de catre fortele malefice.
"Comisia pentru invatamant a Camerei face un apel catre toate fortele politice implicate in actul de guvernare sa abordeze cu mai multa responsabilitate problemele din sistemul de invatamant si sa reia dialogul cu sindicatele, pentru ca anul scolar sa se incheie in bune conditii", a precizat Lia Olguta Vasilescu.
are ochi tristi, plansi, colturile gurii coborate, privire plecata, isi framanta mainile - vorbeste cu dificultate, cu voce joasa, stinsa, care abia se aude - nu mai are incredere in fortele proprii - vorbeste despre viitorul sau in termeni sumbrii, nu vede nimic bun la sine, in jur sau in viitor - este pesimist ( si nu ii "sta in fire") - la copii si adolescenti:
Iliescu a motivat gestul sau prin faptul ca ideea infiintarii unui Pol Social "nu este impartasita de toata lumea" si nu trebuie fortata nota si compromisa ideea de a aduna toate fortele de stanga pe o platforma comuna.
De asemenea, este bine ca pacientul sa nu amane reluarea activitatii profesionale, in masura in care si-a recapatat increderea in fortele proprii.
Fortele Aeriene, de buna credinta, au selectionat 100 de observatii inexplicabile, dintre cele mai amanuntit verificate. Masa rotunda a examinat doar 15 dintre aceste cazuri, si pe acelea doar timp de cateva ore.
Tocmai pentru ca jucati un rol crucial in succesul Occidentului in aceasta regiune sunteti o tinta pentru fortele din exterior - fie ea Rusia sau China - care ar folosi procesul neterminat al tranzitiei voastre democratice impotriva voastra.
Pentru a afla cat mai exact data incidentului, Hastings a cercetat datele din raportul lui Smith, ca si pe cele privind functiile pe care acesta le-a avut in Fortele Aeriene.
Nascut intr-o familie care a fost mult timp asociata cu armata si absolvent al Academiei Militare West Point, Twining a ajuns, la sfarsitul carierei sale, presedinte al Statelor Majore Reunite, cea mai inalta functie militara in fortele armate ale SUA, ca si consilier militar principal al unui presedinte al SUA.
In mod surprinzator, Fortele Aeriene s-au aratat interesate si l-au trimis pe Doty si pe un ofiter pentru a investiga faptele.
In 8 iulie la ora 14.26, agentia Associated Press difuza stirea, publicata de toate ziarele importante din lume, ca fortele aeriene se afla in posesia unui disc zburator neidentificat.
In 1939, cand Bulgaria a amenintat Romania si a concentrat trupe la granita noastra, ca sa intre si sa ia Dobrogea cu forta, ministrul de Externe roman a plecat urgent la Ankara, iar Turcia a mobilizat imediat armata la granita Bulgariei si a avertizat-o ca in momentul in care trupele bulgare vor intra in Romania, fortele militare turcesti vor intra in Bulgaria.
Un ziar din Sichuan scria ca un pilot de la fortele aeriene l-a confundat cu un avion inamic. Unele OZN-uri sunt probabil rachete lansate de la centrul Xichang.
google-analytics.com