Cautare

347 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (2.56 secunde)
Adolescenta cu droguri, SIDA si hepatite B sau C (Autoare: Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
In traditia araba, de vei visa ca ai bani inseamna ca si in realitate vei avea bani. Ciudat, aceeasi explicatie o are si visul in care pierzi bani.
Astfel, decizia autoritatilor romane de a majora salariul minim la 540 lei (echivalent cu 36.480 forinti) va aduce nivelul acestuia la 52,9% din cel din Ungaria, care este in prezent de 69.000 forinti (1.022 lei), arata portalul mentionat, care citeaza o analiza a cotidianului economic ungar Vilaggazdasag (Economia Mondiala), care face calculele la un curs de schimb de 67,5 forinti/leu.
Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa va vorbesc despre o ocazie importanta care urmeaza sa fie marcata la sfarsitul acestei saptamani, pe data de 26 Iunie, si anume Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri.
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Trei barbati si o femeie care pretindeau ca sunt inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorilor (OPC) au fost retinuti de politistii gorjeni sub acuzatia de inselaciune.
Legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri este "cea mai spectaculoasa solutie la depasirea crizei", a spus, astazi, presedintele PSD, Mircea Geoana. ... prostitutie si droguri libere pe strazi.
Atat la nivel mondial cat si la nivel national consumul de tutun, alcool si droguri ilicite reprezinta o provocare cu implicatii grave atat pentru domeniul social, al sanatatii, dar si in domeniul aplicarii legii, iar evolutiile recente, cum ar fi consumul de substante noi cu proprietati psihoactive, continua sa genereze preocupari la toate nivelurile.
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral. ... Astfel, au fost depistate 10 persoane suspectate de trafic sau consum de droguri.
Cunoscutul grupul austriac de petrol si gaze OMV a vandut participatia de 21,2% detinuta de compania rivala ungara Mol catre Surgutneftegas, a patra companie petroliera din Rusia. ... 212 forinti/actiune.
O noua componenta a HIV, cu evolutie rapida, la consumatorii de droguri intravenoase Jurnalul National:
Nu-i vorba, parintele ramane un sprijin - cat il tin si pe el puterile - chiar si in conditiile in care copilul in cauza nu mai este de mult minor, ba chiar si-a intemeiat propria familie.
Nu-i vorba, parintele ramane un sprijin - cat il tin si pe el puterile - chiar si in conditiile in care copilul in cauza nu mai este de mult minor, ba chiar si-a intemeiat propria familie.
Invazie de bani falsi in Capitala! ... Initial, in Centrul Vechi se plasau in special bancnote mari, de 100 si 200 de lei. Era vorba despre romi, femei cu fuste si gabori mustaciosi cu palarii largi, care apareau dimineata, la ora 10.00, cand comerciantii deschideau localurile din Centrul Vechi.
Exista mai multe tipuri de schizofrenie, astfel ca semnele si simptomele variaza. ... - credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui - halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista);
Senatorul PD Marius Marinescu a tensionat din nou dezbaterile din Senat cu o initiativa referitoare la eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, in a carei sustinere a invocat si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri.
150 de pachete cu droguri au fost gasite pe litoralul bulgaresc. ... In total, in Romania si Bulgaria, au fost gasite 310 pachete.
Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
MAE recomanda transportatorilor si soferilor de tir ca, la intrarea in Ungaria, sa solicite controlul masei si al gabaritului autovehiculului, dupa ce autoritatile ungare au anuntat intensificarea controalelor si impunerea de amenzi in cazul constatarii depasirii fara autorizatie a masei admise.
In jurul orei 10:45, leul si-a revenit usor, iar la 11:05, bancile cumparau un euro cu 3,8610 lei si il vindeau cu 3,8660 lei.
google-analytics.com