Cautare

447 de rezultate pentru "fete curve" (2.91 secunde)
Luc Smits spun ca descoperirile lor ar putea explica diferenta dintre numarul de baieti si fete nascuti pe glob. Media de nasteri pe tari este de 105 baieti la 100 de fete.
Boala cu o mie de fete. ... - Este o boala cu o mie de fete. Aceasta boala creste riscul cardiovascular. Dupa varsta de 40 de ani, foarte putine persoane nu au un factor de risc.
- Sotia lui Corneliu Vadim Tudor a spus ca si-ar dori un loc de munca pentru fete. ... Sunt convins ca totbagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis si catre fete.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
Durerea menstruala este o parte obisnuita a vietii pentru multe fete si femei si in continuare gasiti un ghid al cauzelor durerii menstruale. ... La unele fete si femei, durerile menstruale sunt usoare, dar la altele durerile pot fi mai puternice.
Unele fete aleg sa danzeze si semnalizeaza, astfel, existenta unei vocatii artistice (balet, teatru, coregrafie). ... Fred Trump, tatal lui Donald, si-a educat cei 4 copii, 2 baieti si 2 fete cu o mana de fier.
Sunt si fete care pot ajunge si la 8.000 de euro pe luna, scrie in materialul jurnalistilor britanici. ... Mai mult, ea le-a spus jurnalistilor ca a angajat un psiholog si un profesor de limba engleza, care le invata pe fete ce este un fetis.
mobilier crestat, pictat - lazi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, ceramica, donite, vase din lemn, putinei, cauce, tesaturi de interior (covoare, stergare, fete de perna, fete de masa etc.), piese de costum taranesc, icoane pe lemn si pe sticla, cruci, pristolnice, podoabe, furci si roti de tors, fuse, vartelnite, felinare, ceasuri, candelabre, piulite si rasnite de alama, dar si publicatii socio-etnografice din perioada interbelica, bancnote vechi, timbre cu subiecte etnografice.
Este denumita totodata si boala cu mai multe fete, din cauza faptului ca poate ataca intreg organismul. BPOC, boala care ataca nu mai putin de 300 de milioane de oameni de pe glob, poate fi tratata si trebuie diagnosticata din timp.
Bunatatea Sfantului Nicolae a devenit legendara Au ramas multe relatari ale bunatatii lui, precum cea a tatalui sarac cu trei fete. Pentru a le salva pe fete de la prostitutie, Nicolae a lasat o punga plina cu aur pe cosul casei.
Astfel, ciclul 1 primar (clasele 1 - 4) era separat pe sexe - baieti si fete; ... Ciclul 1 la Primara era separata, baieti, fete, abia in ciclul 2 scoala era mixta.
Autoarea articolului afirma ca, intr-un fel sau altul, cei care ar fi trebuit sa le apere pe Alexandra, Luiza si cine stie cate alte fete, au mainile patate cu sange.
corpurile celor doua fete disparute din Caracal ar fi fost folosite pentru transplat de organe! Ele ar fi devenit banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe.
La fiecare mare sarbatoare, pelerinaj cu moaste si inalte fete bisericesti de fata, alaturi de poporul aproape isteric sa atinga ramasitele sfinte plimbate dintr-un loc intr-altul, este inevitabil sa nu zaresti si fetele mai putin luminate de ganduri curate.
Aceleasi alegeri, desfasurate in linii mari decent, au aratat insa si fete mai putin democratice. ... figuri chinuite, ofticate, figuri gretoase de atata fericire tampa sau fete slute si proaste, cu un ranjet rau, ascuns cu grija.
Aia care sunteti din Eforie trebuie sa fiti aia cu fete de drogati! Pe care ii vedeti cu fete de drogati, aia sunt din Eforie" - ceva de genul asta, poate nu chiar asa au fost cuvintele, dar ideea asta era.
Doua adolescente de 11 si 16 ani au fost lovite in plin, in timp ce traversau regulamentar o strada din Turda, de o masina condusa de un sofer in varsta de 85 de ani. In urma accidentului, cele doua fete au fost transportate la spital.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete.
Faptele femeii au fost descoperite cu ocazia continuarii cercetarilor intr-un dosar ce privea disparitia unei fete din Centrul de plasament "Prietenia".
Ambele fete au primit primul ajutor la locul accidentului, fiind apoiu transportate la spital. ... Ambele fete sunt in afara oricarui pericol.
google-analytics.com