Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (1.92 secunde)
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Nu numai logodna PSD-UDMR scartaie, ci si mariajul PNL-PD, care a trecut ieri printr-o mica neintelegere conjugala. Sursa a constituit-o PNL, partid banuit, de altfel, ca nu nutreste o pasiune tocmai sincera fata de Traian Basescu.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, va fi prezent astazi la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European.
Inghesuiti de guvernare, Traian Basescu, democrati, contextul european, si scandalul Patriciu, liberalii dau din colt in colt si incearca sa-si pastreze o cota politica rezonabila.
O ruptura intre PNL si PD este considerata de presedintele Traian Basescu o mare greseala si o grava eroare politica, ca si participarea separata a acestora la eventualele alegeri anticipate.
Ofiterii SRI nu au distrus, sub nici o forma, documente din arhiva serviciului, asa cum a afirmat presedintele CNSAS, Gheorghe Onisoru, in urma cu mai bine de o saptamana.
Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca a cerut, in nume personal, sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, redeschiderea „dosarului Zambaccian“, in care este implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
Presedintele Comisiei pentru Cultura a Camerei, deputatul PNL Raluca Turcan, a anuntat ieri ca s-a decis retragerea tuturor proiectelor de lege privind functionarea SRR si SRTV, pentru a se crea un proiect mai bun care sa asigure depolitizarea si transparenta celor doua institutii.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
Conducerea Camerei Deputatilor a hotarat sa renunte la firma intermediar prin care se asigura, in strainatate, cazarea si transportul deputatilor delegati sa reprezinte Parlamentul Romaniei la activitatile externe, pentru a face economii pentru 2006.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
PSD trece prin momente dificile de imagine. Astazi, presedintele executiv Adrian Nastase va da cu subsemnatul la DNA in cazul mostenirii primite de la "matusa Tamara", in timp ce instanta se va pronunta in privinta averii liderului Organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
google-analytics.com