Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (7.52 secunde)
Presedintele PD Cumpana si totodata candidatul democrat pentru primaria localitatii amintite, Dumitru Burcin intentioneaza sa organizeze o serie de actiuni menite sa vina in sprijinul locuitorilor comunei.
Mutare spectaculoasa a democratilor intr-unul din fiefurile incontestabile ale PSD, comuna Cumpana. Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
PD Cumpana are, de ceva timp, un nou presedinte, in persoana lui Dumitru Burcin, de altfel candidatul democratilor pentru functia de primar al comunei in cauza.
Democrat-liberalii au formulat doua propuneri pentru ocuparea functiei de viceprimar din comuna Cumpana, desi liderul acestei organizatii, Dumitru Burcin (foto), este convins ca nu vor obtine postul. Propunerile PD-L Cumpana sunt consilierii locali Dragos Sandru si Florin Imosanu.
Partidul National Crestin Democrat a declarat razboi filialei PSD Cumpana.
- Mugurelul - Comuna Al. Odobescu - Roseti - Comuna Roseti - Unirea - Comuna Unirea - Giurca - Comuna Valcelele - Spicul - Comuna Dorobantu - Brauletul Dunarii - Comuna Gradistea ora 21:45 - 23:00 - Program oferit deansambluri folclorice straine:
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Sa luam aminte, cu ingrijorare, ca de fiecare data de altfel, la postarile pe care domnul Traian Basescu le face pe Facebook, acolo unde, de cand si-a pierdut vastele domenii de la Cotroceni, pare sa-si fi mutat institutia ex-prezidentiala.
Surpriza de proportii pentru primarita comunei Cumpana, social-democrata Mariana Gaju. Democratii au scos la alegerile europarlamentare aproape acelasi scor ca si PSD, lucru aproape incredibil pentru primarita localitatii mentionate, care isi construise o imagine de "cea mai buna dintre cei mai buni".
Dupa aprobarea declansarii procedurilor de expropiere a imobilelor aflate pe amplasamentele de constructie a centurii de ocolire a orasului Constanta, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va trebui sa vireze in contul bancar al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania suma de 128.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
In cursul zilei de ieri, la Consiliul Judetean Constanta, a avut loc ceremonia de semnare a protocolului de infratire intre comuna Cumpana si zona rurala Dobrichha, din cadrul regiunii bulgare Dobrich.
Pentru ca, din nestiinta sau din interes meschin, acesta a reusit performanta, care ar trebui notata in Guiness Book, de a da nu mai putin de 15 titluri de proprietate pentru un singur teren! "Cele care sunt suprapuse vor merge in instanta si doar asa se pot aseza lucrurile.
Consiliul Local al comunei Cumpana a organizat ieri, 2 august a.c., semnarea acordului de infratire cu localitatea Akcay din Turcia.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
Introducerea retelei de gaze naturale in comuna Cumpana este problema prioritara a primarului Mariana Gaju (foto), care a estimat ca in luna octombrie a.
17 mai este data limita pana la care romanii trebuie sa depuna la Adminsitratia Fiscala "Formularul 200 - Declaratie privind veniturile realizate".
Edilii comunelor rasarite pe harta Doljului in 2004 nu s-au prea interesat de situatia urbanistica a acestora de cand au luat in maini fraiele localitatilor.
Sunt descinderi chiar in aceste momente la una dintre cele mai temute grupari din Capitala. Mascatii au intervenit in forta la clanul Fabian, unde mai multi lideri ai gruparii au fost saltati de oamenii legii si dusi la audieri.
google-analytics.com