Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (7.66 secunde)
Comuna Saraiu s-ar putea mandri cu un Camin pentru batrani de 16 locuri, pentru locuitorii din comuna. "Lucram la un proiect pentru constructia unui camin pentru batrani de 16 locuri, pentru oamenii care au ramas singuri la batranete.
Comisia parlamentara a revolutionarilor din 1989 are in componenta urmatorii parlamentari: ... Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Comuna Sadova este in pericol de a pierde un proiect in valoare de un milion de euro pentru alimentarea cu apa a localitatii pentru ca firma care se ocupa de lucrare nu a gasit pana in prezent apa potabila.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta si ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral s-au deplasat ieri, 5 iunie a.c., in comuna Cuza Voda. Aceasta actiune a avut loc datorita secarii fantanilor in partea de nord a localitatii pe cote mai inalte, in proportie de 50-60 %.
La invitatia unui cunoscut, am mers intr-o vizita neobisnuita. Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. Istoria lui este simpla si in acelasi timp complicata.
La invitatia unui cunoscut, am mers intr-o vizita neobisnuita. Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. Istoria lui este simpla si in acelasi timp complicata.
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Sampania de la sfarsitul momentului solemn nu a reusit insa sa tempereze agitatia social-democratului, care a declarat ca, printre alte neajunsuri lasate in urma de fostul primar PDL Ion Ionita, se numara si faptul ca nu are stampile.
Duminica dimineata, cind racoarea inca ne mai rasfata, am purces la o plimbare in parc.
Duminica dimineata, cind racoarea inca ne mai rasfata, am purces la o plimbare in parc.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. ... Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
Senatorul PSD Miron Mitrea spune ca ultimele "arestari, descinderi, anchetari, destituiri de sefi din MAI" nu sunt decat o etapa in lupta "grupurilor politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi in lumea interlopa si in fosta Securitate, pentru controlul statului roman".Pe pagina sa de internet, Mitrea sustine ca respectivele grupuri "n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab.
Puteti citi in continuare dezvaluirile lui Bogdan Tiberiu Iacob despre mitocaniile la care isi supune Basescu sotia.
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat duminica, la Realitatea TV, ca la momentul in care Dan Nica a fost remaniat din functia de ministru de Interne, in 2009, in guvernarea PDL-PSD, tocmai pregatea o actiune de arestari la Stamora Moravita, dar nu a fost lasat.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
Peste 250 de persoane sunt in atentia politistilor bucuresteni, deoarece s-ar fi folosit de acte false pentru a obtine carduri de credit de la o banca din Bucuresti, prejudiciul reclamat fiind de sase miliarde de lei vechi, informeaza Politia Capitalei.
Toti cei 8 grei ai fotbalului se duc la inchisoare! Vezi ce pedepse au primit in Dosarul Transferurilor Verdictele oferite la finalul celui de-al 69-lea termen din dosarul "Transferurilor" au cazut ca trasnetele asupra celor 8 oameni acuzati de procurori.
Percheziții la sediul CSM. Demers fara precedent Percheziții la sediul CSM. ... Descinderea a avut loc vineri seara, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.
google-analytics.com