Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (3.56 secunde)
Potrivit ministrului rus al Economiei, Gherman Gref, Moscova promite ca va ridica embargoul asupra importurilor de vinuri din Republica Moldova pana la sfarsitul anului. Rusia a interzis importurile de vin din Republica Moldova si Georgia anul trecut, motivand ca produsul nu respecta standardele de calitate.
Spuneam ca ne paste pericolul formalismului daca nu ne implicam esential in gesturi nu doar de curtoazie, ci de esenta si pragmatism pentru romanii din Republica Moldova.
Ieri s-a produs in Transnistria ceva care se cheama referendum asupra viitorului acestei parti din Republica Moldova. ... nu vom mai fi independenti, dar cu cine ne reunim/unim, cu Republica Moldova sau cu Rusia?
autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. ... Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro.
Prognoza meteo pentru saptamana 14 20 Martie 2017 b365.ro informeaza: PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. ... PROGNOZA METEO IN TARA IN TARA MARTI, 14 MARTIE. ... In Transilvania si Moldova acestea vor fi ploi si trecator lapovita, in zonele montane vor predomina ninsorile, iar in rest va ploua.
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat intr-un interviu publicat in 23 februarie pe site-ul agentiei Moldpres ca moldovenii din Romania nu au libertatea de a se declara de etnie moldoveneasca din simplul motiv ca aceasta nu este mentionata in legislatie, alaturi de celelalte etnii.
Departamentul de Stat il lasa pe ambasadorul american la Chisinau sa-si explice singur declaratiile referitoare la Romania si Moldova (Autor: ... Aceasta este pozitia oficiala adoptata in cazul declaratiilor controversate facute de ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, James Pettit, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Perioada aceasta este incarcata de o simbolistica si mai pronuntata, dat fiind faptul ca Republica Moldova este la un pas de semnarea Acordurilor de asociere si de liber schimb cu Uniunea Europeana, actiune considerata a fi prima etapa din integrarea in UE.
Cea mai apreciata atractie turistica ce recomanda Republica Moldova ca destinatie favorita de catre vizitatori o reprezinta vinurile.
Din Republica Moldova au participat la manifestatie liderii Partidului Liberal, ai Partidului Unitatii Nationale si ai Partidului Liberal Reformator. Din Romania au participat si-au anuntat prezenta fostul presedinte Traian Basescu, alti lideri politici dar si mai multi deputati si alesi locali care sustin unirea Republicii Moldova cu Romania.
Problema este ca documentul de coabitare retine doar un singur parteneriat, adica cel cu SUA, iar pe pagina de internet a MAE sunt listate noua parteneriate strategice, cu Statele Unite ale Americii, Republica Azerbaidjan, Republica Coreea, Republica Franceza, Republica Italiana, Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Republica Polona, Republica Turcia, Republica Ungara, si doua parteneriate speciale, cu Republica Populara Chineza si Japonia.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
PROGNOZA METEO PENTRU LUNA MARTIE In prima luna de primavara a acestui an, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de norma in cea mai mare parte a teritoriului, posibil mai scazute, local, in nord, centru si vest.
Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni: septembrie, octombrie si noiembrie. VREMEA IN SEPTEMBRIE Valorile termice se vor situa peste limitele climatologice normale in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
ANM a publicat pronoza meteo pentru luna februarie. Iata cum va fi vremea in a doua luna din 2019. Pronoza ANM pentru februarie Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
Prognoza METEO pana in martie 2017:
Moldova si sa isi dovedeasca, in sfarsit, solidaritatea cu Romania. Comunicatul Ministerului de Externe care anunta participarea ministrului la reuniunea CAGRE mentioneaza laconic ca "in cadrul sesiunii Relatii Externe, vor avea loc discutii privind situatia din Republica Moldova".
google-analytics.com