Cautare

1455 de rezultate pentru "cultura" (2.83 secunde)
Adrian Nastase crede ca in perioada urmatoare Crin Antonescu va trebui sa isi exerseze calmul (Autor:Ionut Baias) Fostul premier Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este unul dintre oamenii politici cu cea mai larga cultura generala, ca indeplineste elementele unui profil de prezidentiabil, insa in ceea ce priveste personalitatea, in perioada urmatoare va trebui sa isi exerseze calmul, potrivit Agerpres.
Cultura romaneasca e o bogatie in cadrul patrimoniului european. Sunt convins ca vom avea forta necesara pentru a pleda pentru cultura romaneasca. ... M-as bucura mult ca si cultura romaneasca sa-si puna amprenta.
In acest sens vor fi excluse de la subventionare zonele extrem de favorabile acestei culturi, dar si cele unde cultura graului nu este propice, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Totodata, consilierii au impartit 8,2 miliarde de lei pentru cultura, sanatate si religie si au aprobat acordarea de gratuitati la transportul in comun pentru persoanele cu handicap, veteranii de razboi si elevi.
Anul 2006 a fost acceptat ca ultim an de cultura pentru soia modificata genetic, intrucat cultivatorii detineau deja seminte si inputuri, a declarat ing.
La griu lucrurile nu stau prea bine, cultura fiind infiintata doar pe 23% din cele 35.000 ha programate, dovedind inca o data, daca mai era nevoie, ca interesul agricultorilor pentru aceasta cultura se diminueaza in fiecare an.
Pana acum s-au depus 80 de proiecte de la micii fermieri doljeni, dintre care cele mai multe sunt pe apicultura, urmate de cultura mare.
Caci victimele colaterale vor fi oamenii de cultura si arta din toate domeniile, scriitorii si muzicienii, actorii si artistii plastici, sculptorii si cineastii, adica bruma de idealism si stralucire pe care aceasta tara trista nu o merita oricum.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Invitatii emisiunii vor fi specialisti din cele mai variate domenii, lideri de opinie, artisti, oameni de afaceri, personaje din showbiz, reprezentanti ai diverselor institutii, oameni de arta si de cultura, elevi, muzicieni, etc.
In cifre, Primaria Craiova ramane cu 512 posturi, fata de 395 cat avea in precedenta organigrama modificata cu disponibilizari, iar institutiile de cultura si sport - cu 280 de posturi, fata de 397 cat le era repartizat la calcul disponibilizarilor, in care insa intra si Filarmonica "Oltenia" Craiova.
Parlamentarii din comisiile reunite pentru Cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului au dat raport favorabil pentru rapoartele privind activitatea SRR.
Institutii cu bugete de milioane de lei Unul dintre raspunsurile primite de la una dintre institutiile de cultura a fost ca in acest moment se lucreaza la constructia site-ului.
Platon si Aristotel (mai ales) ar crede ca da si par a-i da dreptate multi autori ai unor importante creatii epice din cultura occidentala: ... Pe de alta parte, foarte simplificat spus, relativismul cultural sustine ca fiecare cultura are propriul ei cod moral.
Teatrul Metropolis aniverseaza cei cinci ani de existenta prin lansarea ZIARUL METROPOLIS oferind astfel publicului dar si celorlalte institutii de cultura o perspectiva asupra fenomenului cultural din Romania si nu numai, informeaza un comunicat al institutiei culturale.
Impreuna cu Librariile Carturesti, Roots Revival Romania provoaca publicul bucurestean sa aleaga cultura.
Activitatea intelectuala, cultura este una, gazetaria este alta. ... una e cultura, alta e gazetaria. ... Vrei sa faci cultura? Mori de foame, faci poezii, scrii proza, eseuri.
Intreaga trupa este nerabdatoare si emotionata de revederea cu fanii din Timisoara, cu atat mai mult cu cat primul concert Celelalte Cuvinte sustinut in urma cu peste 32 de ani la Casa de Cultura a Studentilor este considerat actul oficial de nastere al trupei.
"Cultura - o chestiune de voluntariat" - Cand ai inceput colaborarea cu televiziunea TVRM cultural si educational?
Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului, Georgica Severin, a vorbit despre includerea Ansamblului Brancusi pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO cu ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, se arata intr-un comunicat de presa.
Joi, 15 decembrie, la TVR 2, sub genericul "Rezistenta prin cultura" a fost redifuzata emisiunea "Plantatii: ... Despre Rezistenta prin cultura, producatorul emisiunii, Alexandru Munteanu, spune ca fiecare editie de duminica aduce documentare de 48 de minute dedicate oamenilor si evenimentelor care au mentinut vie speranta unei renasteri prin cultura.
google-analytics.com