Cautare

578 de rezultate pentru "cristina sucu 21 01" (2.55 secunde)
Astfel, singurul licitant real din sala a fost "reprezentantul" Cameliei Sucu, care a luat piata cu numai 3,8 milioane de euro (pret fara TVA).
Retailerul de mobila Mobexpert, controlat de omul de afaceri Dan Sucu, a dat in judecata compania kika, pentru incalcarea dreptului de proprietate industriala, prin folosirea unui slogan protejat de compania romaneasca. ... Si Sucu s-a aratat dezamagit de atitudinea retailerului austriac.
Camelia Sucu - 70 de milioane de euro In varsta de 45 de ani, Camelia Sucu detine compania de mobilier de lux Class Living.
Proprietarul unui important grup din domeniu, Dan Sucu, sustine ca pretul mobilei in Romania va creste anual, in urmatorii sapte ani, cu 5-7%. ... Dupa aderare, preturile vor tinde sa se alinieze la aceeasi valoare, si din acest motiv estimez o majorare a pretului mobilei", a afirmat Sucu.
Intr-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Dan Sucu, unul dintre patronii Rapidului, i-a aratat cu degetul pe "diferiti oficiali care sunt angajati sa faca probleme echipelor adverse si in special Rapidului. Dan Sucu e sigur ca prezenta Rapidului pe primel locuri in Liga 1 deranjeaza.
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
Cristina Topescu: ... Cristina mi-a spus ca nu e bine ca sunt numai materiale pozitive. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu: Sa stiti ca si tatal meu s-a suparat ca-mi spuneati Cristina Topaiescu. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu catre Gainusa:
Cristina Topescu a fost gasita moarta pe 12 ianuarie si va fi incinerata miercuri, iar medicii legisti au concluzionat ca ar fi decedat cu putin timp inainte de Revelion. ... Cristina Èšopescu va fi incinerata miercuri.
PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. ... Ea este Anca-Cristina Zevedei si are ca sarcina sa gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca sefa a autoritatii de management din ministerul Muncii.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe. ... Desenez portrete, dar si peisaje", spune Cristina Ioana Avram, o tanara talentata.
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Cristina Georgescu este restaurator la Institutul de Arheologie Vasile Parvan din Bucuresti, membru titular AFAPRR:
"Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte"In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu.
TE IUBESC, CRISTINA! ... Dar, chiar daca nu pot sa va incant prin cuvinte de lauda spirituale, pe care le merita, sunt fericita ca, inca odata, Cristina nu m-a dezamagit. ... Ei, uite ca, inca odata, Cristina ne uimeste.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, La Roche Posay, dar si Dr. ... Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, si La Roche Posay.
"Obisnuiam sa ma duc in Turcia pentru a face cure de detoxifiere pe baza de sucuri, insa de ceva vreme am descoperit ca pot sa fac acest lucru si aici, acasa, apeland la programele realizate de specialistii de la Iconic Health by Camelia Sucu.
Evenimentul a avut loc la ICONIC Food, Wine & Design by Camelia Sucu, in compania familiei si a prietenilor Laurei Cosoi, dintre care numeroase vedete mass-media.
Dan Sucu (59 de ani), unul dintre actionarii Rapidului, a vorbit vineri despre discutiile legate de un eventual transfer al lui Florinel Coman
Dan Sucu (59 de ani), unul dintre actionarii de la Rapid, s-a declarat nemultumit de felul in care sunt distribuiti banii din drepturile TV in Liga 1.
Dan Sucu a fost prezentat la Rapid. Noul finantator al giulestenilor a anuntat deja ca pretentiile vor fi mari in noul sezon.
google-analytics.com