Cautare

1548 de rezultate pentru "corina stoica and 12" (3.92 secunde)
Sambata, 19 ianuarie, brandul american AFFLICTION a sustinut un eveniment in cadrul caruia fanii K1 s-au intalnit cu Andrei Stoica,Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
Prin recentele iesiri la rampa ale lui Mihai Lupoi, demisionat din partidul lui Corneliu Vadim Tudor, ale lui Cozmin Gusa, Valeriu Stoica si Gheorghe Ciuhandru, ideea formarii unui partid popular reintra in actualitate.
Cotidianul englez The Sun a scris ca Arsenal este interesata de Ianis Stoica. ... Stoica este golgheterul FCSB in acest campionat, cu patru reusite, plus alte doua in Cupa Romaniei. La finalul partidei, Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB, a povestit ce discutii a nascut in vestiar uriasa sa ratare.
Interesant este si anuntul facut ieri la televiziunea locala de fostul senator Secrieru, el spunea ca in urma apelului liberalului Stoica, a format un comitet de initiativa si aduna semnaturi pentru a crea un pol liberal popular si a se uni cu fostii taranisti.
Toate golurile lui Ianis Stoica din 2021 La 19 ani, impliniti pe 8 decembrie, Ianis Stoica este unul dintre cei mai importanti atacanti ai FCSB in acest sezon.
Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. ... Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre refuzul aradenilor.
Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvaluit o informatie de ultim moment primita de la Gigi Becali, conform careia au existat, vineri, discutii directe intre Edjouma si reprezentantii clubului maghiar Videoton. ... Atat, altceva nu stiu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.
Florin Achim si Bogdan Rusu sunt fotbalistii despre care Mihai Stoica a anuntat ca si-au reziliat contractul cu FCSB, iar in continuare se doreste despartirea de Rachid Bouhenna. ... - cu anumite transferuri)", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.
Corina Vintan, fostul purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), a fost respinsa in urma interviului din cadrul concursului de admitere in Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei. Potrivit rezultatelor afisate pe site-ul MAE, la sectiunea "Comunicare", unde a candidat Corina Vintan, doar doua nume:
PSD contesta Cele doua prevederi au fost contestate de catre senatorii PSD Corina Cretu si Antonie Iorgovan si de catre deputatul PSD Constantin Nita.
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
Corina Cretu, senator PSD si euroobservator, sustine ca nemultumirile presedintelui Traian Basescu fata de activitatea observatorilor romani de la Parlamentul European nu sunt justificate. ... Corina Cretu i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare deschisa in care ii reproseaza ca afirmatiile sale au fost facute pe baza unor informatii insuficiente.
Purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan, a precizat ca cei doi romani au relatat diplomatilor romani ca au recunoscut ca au filmat si au fotografiat in incinta bazei americane, dar ca au facut acest lucru in interes propriu, fara nicio intentie.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania este Corina Martin (foto).
Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania este Corina Martin (foto).
Corina Dragotescu afirma pe ImpactNews: ... Posibil sa fie cele 80 de voturi de la Organizatia Bucuresti, cum afirma Corina Dragotescu.
Corina Dragotescu afirma, pe ImpactNews, ca "Ponta i-ar bate la prezidentiale si pe Antonescu, si pe Boc". ... Corina Dragotescu crede ca acest sondaj, facut pe fond emotional mare, arata mai degraba o stare de spirit.
Presedintele Traian Basescu si guvernantii au preferat sa se plimbe, inutil, printre ape, in loc sa solicite sprijinul Uniunii Europene, care are o serie de resorturi, pentru astfel de situatii limita, avertizeaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
google-analytics.com